27 Φεβ 2010

Σύνθημα νίκης


Το σύνθημα της νίκης δόθηκε χθες από τους συνδέσμους Μυρμιδόνες και Κακία Σκάλα ενόψει του Ντέρμπι της Δευτέρας . Η παρουσία τους στην χθεσινή προπόνηση με συνθήματα και βεγγαλικά τόνωσε και ανέβασε την ψυχολογία προπονητή και παικτών οι οποίοι έδειξαν έτοιμοι για μια ακόμα μεγάλη νίκη .
Οι φίλαθλοι είναι κοντά στην ομάδα και θα δώσουν βροντερό παρόν στο ντέρμπι.

2 σχόλια:

  1. ΓΕΡΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ!!! Η νικη αυτη ειναι οτι πρεπει για να ανεβουμε ποιο ψηλα και στην βαθμολογια αλλα και στο νησι. Ειμαστε η ποιο δημοφιλης ομαδα, γιατι οι δικοι μας φιλαθλοι ειναι πιστοι, αγνοι, εννωμενοι, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΑΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    Το ότι θα γίνει «Γεντί Κουλέ» την δευτερα, δεν εχει να κανει με τα αποτελεσματα που εφεραν οι ομαδες της Ροδου στην Κρητη, αλλα με τον κοσμο που ειναι ετοιμος να ενθαρυνει την Ροδο. Το ποδοσφαιρο ειναι διασκεδαση για αυτο και θα γινει γλεντι, και φυσικα οι Ροδιτες θα βγουν κερδισμενοι. Και ολοι οι φιλαθλοι ειν...αι καλεσμενοι. Κανενας δεν σχεδιαζει τιποτα υπογειως κ.κ της ΠΑΕ Δαιγορας. ΑΠΛΑ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/20 του λαου της Ροδου. Ωπως στον πρωτο γυρο οι φιλαθλοι καθησαν μαζι και δεν προκαλεθηκε το παραμικρο προβλημα, ετσι και την δευτερα δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΦΡΟΙ!!!

    Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα
    http://rodoslive.com/site/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=50&Itemid=88

    ΑπάντησηΔιαγραφή