19 Φεβ 2010

Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο


Συνέντευξη του Παναγιώτη Τζαναβάρα στην οποία αναφέρθηκε στον προσεχή αντίπαλο της Ρόδου τον ΟΦΗ και για τους στόχους της ομάδας.
Για την ομάδα της Ρόδου: «Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο άλλωστε η ομάδα είχε κάνει προγραμματισμό για την Γ΄ Εθνική. Όμως με κάποιες μεταγραφές που έγιναν στην περίοδο του Ιανουαρίου προσπαθεί να πατήσει στα πόδια της. Θέλει πολύ μεγάλο αγώνα για να πετύχουμε τον στόχο μας και μπροστά μας έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια».
Για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ: «Κάθε παιχνίδι βλέπουμε ξεχωριστά. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε με το πλάνο και την τακτική μας να κερδίσουμε κάτι από τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει μια συγκεκριμένη τακτική. Ένα παιχνίδι εξαρτάται από την δύναμη και το πάθος αλλά και η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο».


Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καλά αλλά με την έλευση του Νίκου Γκουλή και κάποιων ποδοσφαιριστών έχει ανεβάσει το επίπεδο του σαν ομάδα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Μέσα στην έδρα του γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος και χρειάζεται όλη η ομάδα προσοχή».
Για την άνοδο και την παραμονή: «Όσον αφορά την άνοδο η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Ο ΟΦΗ δεν αξίζει να βρίσκεται στην Β΄ Εθνική και θεωρώ ότι θα είναι μια από τις τρεις ομάδες που θα πάρουν την άνοδο. Όσον αφορά το θέμα της παραμονής, πιστεύω ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τίποτα. Προσωπικά περίμενα ότι το επίπεδο θα ήταν υψηλότερο και σίγουρα οι διαιτησίες στα παιχνίδια δεν ήταν και οι καλύτερες. Εμείς στην Ρόδο έχουμε συναντήσει αρκετές κακές διαιτησίες τόσο στο νησί όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια».
Για την πορεία της Ρόδου: «Θεωρώ ότι κάνουμε μια ικανοποιητική πορεία. Μέσα στην έδρα μας παρουσιάζουμε ένα καλό πρόσωπο αλλά και τώρα τελευταία παρουσιάζουμε ένα αξιόλογο πρόσωπο και εκτός έδρας. Πολλές φορές μειονεκτούμε στο θέμα της εμπειρίας αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί μόνο στην Γ΄ Εθνική αλλά θεωρώ ότι στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο».

Από το b-united.com η συνέντευξη δόθηκε στον αθλητικό ραδιοσταθμό της Κρήτης,
Athletic Radio

2 σχόλια:

  1. Και θα προσπαθησετε και το καλυτερο θα κανετε, αφου και παικταραδες εχετε που ειναι και ψυχαρες. ΔΩΣΤΕ ΟΛΑ και οτι βγει, ΡΟΔΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παμε ρε Ελαφαρα γερα για το 2πλο!!!
    Φορτσα ΡΟΔΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή