17 Απρ 2010

Ο κόσμος μας είναι ο 12ος παίκτης

Δηλώσεις του Αντώνη Παναγιωτόπουλου .

«Για εμάς, ο κόσμος μας είναι ότι και για τις υπόλοιπες ομάδες. Ο 12ος παίκτης. Ο ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται καλύτερα, δίνει πάντοτε το κάτι παραπάνω και έχει την ώθηση που χρειάζεται στα δύσκολα. Όταν ο κόσμος είναι κοντά, επηρεάζονται όλα. Η ομάδα μας, ο αντίπαλος, ακόμα και ο διαιτητής, που ζυγίζει καλύτερα τα πράγματα και τις αποφάσεις. Όλα αυτά, στο ματς με τον Εθνικό δεν τα νιώσαμε, αν και δεν έχουμε κανένα παράπονο από όσους ήλθαν στο γήπεδο και στάθηκαν στο πλάι μας. Απλά η ομάδα πλέον, δίνει τελικούς. Αν ο κόσμος δεν έρθει τώρα, τότε πότε θα έρθει;»
, για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δήλωσε : «Είναι ένα δύσκολο ματς. Πάρα πολύ δύσκολο θα έλεγα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει κίνητρο. Διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, με αξιόλογες μονάδες, ιδιαίτερα από τη μέση και μπροστά, όπως είναι οι Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης και Ζουρούδης. Καλή ομάδα όμως έχουμε και εμείς και ειδικά στην έδρα μας, το έχουμε αποδείξει. Χρειάζεται προσοχή, καθώς ο αντίπαλος σκοράρει συνεχόμενα στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του, όμως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και πιστεύω πως θα το κάνουμε».


Όσο για το “κλειδί” σε αυτόν τον αγώνα, ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος, συμπλήρωσε: «Πιστεύω πως η εξέλιξη του αγώνα, θα κριθεί από το πώς θα εμφανιστούμε εμείς. Με εμφάνιση όπως εκείνη κόντρα στον Εθνικό, θα πάρουμε το τρίποντο. Όλα, θα κριθούν από εμάς».
Στόχος για τη διοίκηση της ομάδας, είναι το 5 στα 5 και η απευθείας παραμονή για τη Ρόδο, χωρίς να μπει στη διαδικασία των πλέι άουτ. Πως το βλέπει όμως ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος; «Κάτι τέτοιο, δεν είναι σίγουρα ούτε εύκολο, αλλά ούτε και δύσκολο. Πρέπει να κοιτάμε τα παιχνίδια ένα, ένα. Πρώτα τον Παναιτωλικό, μετά την Ηλιούπολη και πάει λέγοντας. Ακόμη κι αν δεν καταφέρουμε να αποφύγουμε τη διαδικασία των πλέι άουτ, καλό για εμάς είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην τετράδα αυτή».
Για την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα δήλωσε «Δεν είμαι ικανοποιημένος. Ποτέ δεν είμαι. Όλοι μας, πάντα μπορούμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Εξάλλου, δεν κοιτάω εμένα, αλλά την ομάδα. Ας τα καταφέρουμε κι ας είμαι ο χειρότερος όλων», κατέληξε ο έμπειρος πορτιέρο.
Από το 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου