1 Απρ 2010

Ανακοίνωση Σ.Φ.Ρ. Κακιάς Σκάλας

"Η Κ.Ε.Δ. και η Ένωση Β' - Γ' Εθνικής έπλασε τους Δημητρόπουλο, Χαρίτο, Κουντουρέλη"
Χθες, Τετάρτη 31-03-2010 στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου, γίναμε μάρτυρες ενός αγώνα που θα μείνει για πάντα χαραγμένος στο μυαλό μας.

Η Κ.Ε.Δ. και η ποδοσφαιρική αρχή της Β' - Γ' Εθνικής έστειλε τους 'κυρίους' Δημητρόπουλο, Χαρίτο και Κουντουρέλη, πτυχιούχους διαιτητές με master στη χειρουργική των ομάδων, με διατεταγμένη υπηρεσία να μην κερδίσει με τίποτα η Ρόδος.

Οι 'κύριοι' αυτοί με μπροστάρη βέβαια τον Δημητρόπουλο, τα κατάφεραν μια χαρά. Με τις αποφάσεις τους (ακύρωσαν κανονικό τέρμα, δεν έδωσαν 2 οφθαλμοφανέστατα πέναλτι, συνεχείς υποδείξεις οφσάιντ κατά της ομάδας μας, δεν είδαν το αντικανονικό χτύπημα εκτός φάσης από ποδοσφαιριστή του Εθνικού στον Πρίπου (ο οποίος είδε και κίτρινη επειδή τον χτύπησαν!!!) και η προκλητική συμπεριφορά των 'αρχόντων' κατά των ποδοσφαιριστών μας, κατάφεραν να εξοργίσουν τον κόσμο και να στερήσουν από την ομάδα μας να διεκδικήσει με ΤΙΜΙΟ ΤΡΟΠΟ την απ' ευθείας παραμονή στη Β' Εθνική κατηγορία.

Κύριοι της Κ.Ε.Δ. και της Ένωσης Β' - Γ' Εθνικής: Με τις πράξεις και τις ενέργειες σας δείχνετε ότι δεν σέβεστε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ που έχουμε οι Ροδίτες, να χαιρόμαστε (μετά από σχεδόν 30 χρόνια) την αγαπημένη μας ομάδα σε μια ανώτερη ποδοσφαιρική κατηγορία. ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ που ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΣΤΗΜΕΝΟΙ", ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ!!!

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ!!! ΑΝ ΔΕΝ "ΧΩΡΑΜΕ" ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ, ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΑΣ!!!

Γενικότερα προς τις Ποδοσφαιρικές Αρχές:

Σταματήστε επιτέλους να κρύβεστε πίσω από τα δάχτυλα σας και πάψτε επιτέλους να παραπληροφορείτε τον κόσμο. Πείτε τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ που ακόμα και οι πέτρες ξέρουν!!! Σας ρωτάμε: Γιατί ακόμα δεν έχει ανοιχτεί ο φάκελος των στημένων, όταν σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν διαγραφεί ομάδες από τα μητρώα των Ποδοσφ. Ομοσπονδιών; Γιατί ψάχνετε δεξιά και αριστερά τα αίτια της βίας και κόβετε τις επιχορηγήσεις όταν ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ της ΒΙΑΣ είναι οι ΙΔΙΟΙ οι ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ και το ΣΑΠΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ;;;

Υ.Γ. 1: Σεβαστείτε τον αγώνα των ανθρώπων που με τίμιο τρόπο διοικούν την ομάδα μας και την αγωνία του αγνού Ροδίτη φιλάθλου που θέλει να βλέπει τους αγώνες να κρίνονται μέσα στα γήπεδα και όχι στα γραφεία σας.

Υ.Γ. 2: Στα περισσότερα γήπεδα της χώρας, ακούμε διάφορα άκρως εμετικά αντεθνικά συνθήματα για την καταγωγή μας... Είμαστε το ίδιο Έλληνες με όλους σας και υπερήφανοι. Ίσως όμως ποδοσφαιρικά (και μόνο) να χρειαστεί να ψάξουμε για άλλες πατρίδες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου