26 Απρ 2010

Βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση

Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση από βαθμολογικής πλευράς έπειτα από αυτή την ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά είχαμε ρυθμό και ενέργεια και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει πρώτοι γκολ καθώς είχαμε το δοκάρι του Villar έπειτα από μια απόκρουση του τερματοφύλακα της Ηλιούπολης που ήταν πολύ καλός και μια ακόμα με το σουτ του Βεργώνη. Δυστυχώς μετά δεχτήκαμε το γκολ σε ένα κακό σημείο και έπειτα από λάθος δικό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι από ένα λάθος δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ. Ήταν μετά δύσκολο να αλλάξουμε το παιχνίδι και την κατάσταση παρότι προσπαθήσαμε. Νομίζω ότι θα έπρεπε να δοθεί και ένα πέναλτι πάνω στο Κακλαμάνο από τον διαιτητή. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά στο παιχνίδι που έχουμε με τον Πιερικό αγώνας που πρέπει να τον κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στην Ηλιούπολη και εύχομαι να της πάνε όλα καλά στο μέλλον.
Reiner Maurer

Δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Η Ηλιούπολη εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που κάναμε και έβαλε δύο γκολ και κέρδισε δίκαια. Θεωρώ σημείο κλειδί του ματς το πρώτο τέρμα που δεχτήκαμε.
Παναγιωτόπουλος Αντώνης


Δυστυχώς για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν παρουσιάσαμε καλή εικόνα. Δεν ήμασταν καλοί και πρέπει αν τελικώς συμμετάσχουμε στα play out να βελτιώσουμε την απόδοση μας εκτός έδρας αν δεν θέλουμε να έχουμε προβλήματα.
Κακλαμάνος Αλέκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου