8 Ιουν 2010

Ένσταση η Ρόδος

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’-Γ’ Εθνικής Κατηγορίας κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 10/6/2010 και ώρα 11:00 την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ με βάση την υπ’ αριθμ. πρωτ. 898/8-6-2010 ένσταση της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ για την κατά τα διαλαμβανόμενα σε αυτήν αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή ROBSON PEREIRA DE ANDRADE στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ, ο οποίος διεξήχθη στις 6-6-2010.
Επί παραβάσει των άρθρων 1, 3, 5, 7, 9 του Πειθαρχικού Κώδικα και 23 του Κ.Α.Π.
».

10 σχόλια:

  1. παντως Μιχαλη δεν ειναι ουτε πρωταπριλια ουτε σεναριο επιστημονικης φαντασιας. Αναρωτιεμαι ωμως τωρα εγω, λες τωρα να ερθει ο Ιωνικος, αφου το διαβασε ΣΕ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ και οχι στο φεισμπουκ, οχι τοσο χαλαρα οσο θα ερχοταν αν δεν ειχε δημοσιευθει το αθρο? Σκεψεις κανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα ξέρουν αυτοί πριν από εμάς. Από την πρώτη στιγμή που το μάθαμε εμείς και ξεκινήσαμε να κάνουμε κινήσεις , ενημερώνονται ... (υπάρχουν πολλοί καλοθελητές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κερδισουμε τοτε αυριο τον αγωνα και μετα να ευχομαστε να δικαιωθει η ενσταση μας... Να δουμε τωρα τι λενε οι Νικαωτες!
    Παντως οι φιλαθλοι ξυπνησαν, οσοι ειχαν κοιμηθει, και μαλλον θα ερθει κοσμος στο γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. COCER:MHPOS YPARXEI THEOS???????? THA DOYME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ!!ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ!!ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΗ ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΣΣΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΜΕ!!ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΕΛΑΦΙΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ SPORTNET ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΡΟΜΠΙΝΙΟ ΕΙΧΕ 6 ΚΑΡΤΕΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ.ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να κερδισουμε αυριο, να κανουμε στο τελος μια νικη, να μας φτιαξει ολους ψυχολογικα, και μετα θα γινουμε θετικοι και θα αρχισουμε ωπως και περσυ, που στελαμε γραματα σε ολους για να κερδισουμε την μαχη με την Καλαμαρια. Ετσι θα γινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΕΠΑΕ ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΛΕΕΙ 6 ΚΙΤΡΙΝΕΣ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. COCER:TO SAIT TIS EPAE LEEI ONTOS 6 KITRINES
    ALLA TI GINETE RE PAIDIA PEZOYN ME TON PONO MAS??? H PAIZEI KATI ALLO POY DEN TO XEROYME??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρωτα ο ΑΣΣΟΣ σημερα και μετα θα πεσουν οι μασκες!
    Καντε λιγο υπομονη!
    Μην γραφετε μεχρι την ληξη του αγωνα!

    Λ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή