20 Ιουλ 2010

Ακόμα μια μεταγραφή για τα Ελάφια

Την απόκτηση του 26χρονου μέσου Σαράντη Τοπάλη είναι έτοιμη να ανακοινώσει η Ρόδος.
Τελευταίος σταθμός του ποδοσφαιριστή, ήταν ο Κιλκισιακός. Μετράει συνολικά 153 συμμετοχές και 15 γκολ στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ έχει αγωνισθεί επίσης σε Πανηλειακό, ΠΑΟΝΕ και Εορδαϊκό.
Ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής, με ύψος 1.71μ., είναι στρατευμένος, απολύεται στις 3 Αυγούστου και έρχεται αύριο στο νησί μας προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τη Ρόδο.
Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κλείνει ακόμα μία «τρύπα» από εκείνες που είχε εντοπίσει ο τεχνικός των «ελαφιών», Γιώργος Στράντζαλης, ο οποίος βλέπει σταδιακά το ρόστερ της ομάδας του να ολοκληρώνεται.
Από εκεί και πέρα, παρελθόν για τη Ρόδο θεωρείται ο Χρήστος Οξύζογλου.

Από το 12soccer.gr

1 σχόλιο:

  1. Πάει και ο Οξυ, δεν ήταν λέει στα πλάνα του Στράτζαλη, ο κόουτς βέβαια πρέπει να μας εξηγήσει πως ένας παίχτης του έκανε πέρσι για την εθνική βου και δεν του κάνει φέτος στην εθνική Γαμα.
    Κρίμα πάντως γιατί μιλάμε για καλό παιχτάκι, γρήγορο με νεύρο και καλή σέντρα, ιδανικός για τα δεξιά του 4-4-2 και αν πέρσι στην Βου τα βρήκε μπαστούνια εφέτο στην Γαμα πιστεύω πως θα έκανε την διαφορά, αν ήταν καλά βέβαιος βέβαιος, γιατί έπαθε και ζημιά στα μισά του δρόμου και αυτό τελικά μπορεί να τον έφαγε.
    Κατά τα άλλα καλορίζικος και ο καινούργιος που από ότι μαθαίνω είναι καλό παιχτάκι αλλά θα τον εδουμε και στο χόρτο και σε μια θέση που αν ρήξεις μια ματιά στο ρόστερ η ομάδα φωνάζει πως ποναει πολύ.

    ΜΚ

    -Postscript-
    Του Γιωργή και της κυρίας, θα τους αρέσουν τα Χανιά η θα ψάχνονται πάλη το γεναρι να γυρίσουν?
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή