15 Αυγ 2010

Νίκη με σκορ 2-0 για τα Ελάφια

Νίκη με σκορ 2-0 στην έδρα της Νάουσας πήρε σήμερα το βράδυ η Ρόδος, στην 3η φιλική αναμέτρηση κατά τη διάρκεια του β' σταδίου προετοιμασίας της, παρουσία 400φίλων των γηπεδούχων.
Ακριβώς αυτό που ζητάει ο Γιώργος Στράντζαλης έκαναν με το "καλημέρα" ο "πράσινοι", μπαίνοντας δυναμικά στην αναμέτρηση. Μόλις στο 2ο λεπτό, η Ρόδος απείλησε για πρώτη φορά, φτάνοντας μία ανάσα από το 0-1. Ο Ξενοφώντας Γήτας, εξαπέλυσε "κεραυνό" από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα όμως να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Η Ρόδος διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και "έπνιξε" με χαρακτηριστική ευκολία τις επιθετικές διαθέσεις των αντιπάλων της, που ελλείψει χώρων, επέλεξαν το ψηλό παιχνίδι με τις γνωστές "καμινάδες".
Ακόμα και στο "νεκρό" της σημείο, μεταξύ του 20ου και του 30ου λεπτού, όταν η λογική κούραση της προετοιμασίας επηρέασε την απόδοση των "ελαφιών", η Ρόδος δεν κινδύνευσε στιγμή από τον αντίπαλό της.
Βρήκε ξανά τέμπο, ανέβασε τις γραμμές της και στο 32ο λεπτό, μετέφρασε σε γκολ την υπεροχή της, όταν έπειτα από εξαιρετική εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Μαραγκουδάκη και Γήτα, ο Κακλαμάνος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ έξω από την περιοχή, την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.
Δύο λεπτά αργότερα, η Ρόδος άγγιξε το 0-2, όταν ο Μανίκας με ατομική ενέργεια, κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, όμς είδε το πλασέ του από πλάγα θέση δεξιά, να εξουδετερώνεται λίγο πριν τη γραμμή από αμυντικό.
Το γκολ του Αλέκου Κακλαμάνυ από το 32ο λεπτό, έμελλε να χωρίζει τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα.
Στην επανάληψη, με 11 διαφορετικά πρόσωπα στη σύνθεσή της, η Ρόδος είχε ξεκίνημα καρμπόν με του πρώτου μέρους. Πάτησε γερά στον αγωνιστικό χώρο και πήρε από νωρίς τον αέρα της Νάουσας.
Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 53', με το ανάποδο ψαλίδι του Γκέσιου, να αποκρούεται την τελευταία στιγμή με υπερένταση από τον πορτιέρο της Νάουσας.
Το διάστημα 60'-70', η Ρόδος έχασε το ρυθμό της, λόγω κόπωσης, με τους παίκτες της όμως να διατηρούν σστές αποστάσεις στις γραμμές τους και να οδηγούν και πάλι τους γηπεδούχους σε ανορθόδοξη ανάπτυξη.
Στο 70' τα "ελάφια" απείλησαν ξανά, με τον Γκέσιο και πάλι να σουτάρει και να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Ο ίδιος παίχτης "ξαναχτύπησε" στο 78', αυτή τη φορά όμως αποτελεσματικά. Ο Κεφαλούκος επιχείρησε κάθετη πάσα στον άξονα και έβγαλε τον συμπαίχτη του "φάτσα" με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Γκέσιος πλάσαρε σωστά και δικαιώθηκε για την εξαιρετική του εμφάνιση.
Ο ίδιος όμως, έφτασε μία ανάσα και από το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 80', όταν με σουτ σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Για τη Ρόδο αγωνίστηκαν:
Πρώτο μέρος: Σουμουλίδης, Καραγιαννίδης, Παπαδημήτρης, Σ. Καντιμοίρης, Λιόλιος, Τοπάλης, Γήτας, Ευγενικός, Μαραγκουδάκης, Κακλαμάνος, Μανίκας.
Δεύτερο μέρος: Ριγανάς, Μπιμπίρης, Παπαδόπουλος, Σερέτης, Δανάς, Κεφαλούκος, Ντάλλας, Γκέσιος, Ανωγειανάκης, Σκαρλάτος, Τσιφλίδης. Έπαιξαν επίσης οι Σώτα, Καρπαθάκης

Από το 12soccer.gr

1 σχόλιο:

  1. Ροοοοοοοοοδοοοοοοοοοος
    Ετσι, νικες, να βαζουν ΟΛΟΙ γκολ, να κανουμε ευκαιριες να παιζουμε ΜΠΑΛΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!
    Αστε τον Στραντζαλη να κανει την δουλεια του!
    Ειναι ο προπονητης, ασχωληται με την Ροδο χρονια πολλα, και θελει να την αναδειξει.
    Ροδος και μονο Ροδος
    Ροδος και τιποτε αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή