16 Σεπ 2010

Ρόδος - Διαγόρας 0-1 παρ.

Μέτα την χθεσινή εμφάνιση η Ρόδος έδειξε σε όλους ότι θα είναι μια από τις πρωταγωνίστριες ομάδες της FOOTBALL LEAGUE 2. Με σοβαρότητα ,αγωνιστικότητα και σωστή τακτική έδωσε το μήνυμα για το ποιος θα είναι το αφεντικό στην κατηγορία.
Μέτριο έως κακό το θέαμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους και ειδικά μετά τη συμπλήρωση του 30ου λεπτού της αναμέτρησης.Οι παίκτες της Ρόδου προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμούς και να βγουν μπροστά στην εστία του Διαγόρα με αξιώσεις, όμως δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποια αξιόλογη φάση.
Στο Δεύτερο ημίχρονο η Ρόδος ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού.Με την είσοδο του ο Γήτας  στο παιχνίδι δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην αμυντική γραμμή των αντιπάλων .Ο έμπειρος μέσος ήταν ο δημιουργός των δύο μεγάλων ευκαιριών της Ρόδου για να καθαρίσει το ματς, στο 72' ο Κακλαμάνος επιχειρεί να "πατήσει" περιοχή, χάνει το κοντρόλ, ο επερχόμενος Γήτας σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ και στο 90' κάθετη του Κακλαμάνου στον Γήτα, σε θέση βολής στα όρια της μεγάλης περιοχής ο τελευταίος, σουτάρει δυνατά στα χέρια του τερματοφύλακα. 
Το παιχνίδι πήγε στην παράταση , με τον ρυθμό να έχει πέσει έδειχνε ότι όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα ήταν και η νικήτρια. Σε μια ανύποπτη φάση 3' πριν το τέλος του έξτρα χρόνου μετά από λάθος εκτίμηση του Ριγανά και της άμυνας ήρθε το 0-1.


Ρόδος: Ριγανάς, Σ. Καντιμοίρης, Μπιμπίρης, Λιόλιος, Κεφαλούκος, Παπαδημήτρης, Τσιφλίδης(90' Ευγενικός), Σκαρλάτος(71' Κακλαμάνος), Γ. Καντιμοίρης(58' Γήτας), Μανίκας, Μαραγκουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου