16 Σεπ 2010

Η ευκαιρία του 89' θα άλλαζε τα δεδομένα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ : Συγχαρητήρια στον Διαγόρα για την νίκη πού πέτυχε. Έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, αντάξιο της ιστορίας και των δυο ομάδων και της πόλης. Ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις αλλά με πολλή δύναμη. Ήταν ντέρμπι ισορροπημένο ματς αν εξαιρέσουμε το ότι έγιναν πολύ λίγες φάσεις μπροστά στα καρέ των τερματοφυλάκων. Σίγουρα όμως η ευκαιρία η δική μας στο 89΄νομίζω στο σουτ του Γήττα θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα όπως και σε μια προβολή του ίδιου παίκτη θα μπορούσε στην παράταση να προηγηθούμε εμείς. Μπορούμε να πούμε ότι τις πρώτες ευκαιρίες για να πάρουμε την νίκη τις έχουμε εμείς. Το γκολ που πέτυχε ο Διαγόρας το πέτυχε με μια φάση δική μας.
Είχαμε την κατοχή δεν διώξαμε καλά ο αντίπαλος έβγαλε την μπαλιά και μέσα από την ποιότητα κάποιων παικτών που έχει ο Διαγόρας ηρθε το γκολ. Ο Διαγόρας μας απείλησε με τα στημένα κι είναι πάρα πολύ καλός εκεί. Φυσιολογικά το ματς θα μπορούσε να γείρει προς την δική μας την πλευρά . Η Ρόδος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δείχνει πως μπορεί να σταθεί και να διεκδικήσει πάρα πολλά και στην Β΄Εθνική. Ο Διαγόρας κέρδισε τον Λεβαδειακό την Κυριακή και μέσα σε τρεις μέρες τον αντιμετωπίσαμε στα ίσια . Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα κι έχει υψηλούς στόχους.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Ήταν υπερπροσπάθεια. Το ματς της Κυριακής είναι πολύ δύσκολο και πιστεύω να έχουμε την φρεσκάδα που πρέπει".

Πηγή mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου