26 Σεπ 2010

Πήραμε μία πολύτιμη νίκη

«Πριν αναφερθώ στο παιχνίδι, θέλω να σχολιάσω όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Χερσονήσου. Πριν 3 μήνες, δώσαμε 6 τελικούς, την ώρα που άλλες ομάδες έδιναν 4 φιλικά και παρά τα όσα έγιναν, δεν βρήκαμε το δίκιο μας πουθενά. Δεν ξέρω πόσο μπορεί ή όχι να επηρέασαν το αποτέλεσμα 2-3 φάσεις, για μία ομάδα, που προηγήθηκε, πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 2-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και ήρθε εδώ να παίξει αμυντικά και να επιδιώξει να «κλέψει» βαθμό.
Θέλω να πω πως η ομάδα μου έκανε μεγάλη προσπάθεια και στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος και αξίζει συγχαρητήρια. Θα σας πω ψέματα ότι η ομάδα αυτή είναι σούπερ. Θα σας πω αλήθεια όμως, ότι μπορεί να γίνει σούπερ ομάδα και σε αυτό, θα μας δικαιώσει ο χρόνος.
Δε μας απασχολούν οι φίλαθλοι που δημιουργούν καταστάσεις και κατακρίνουν παίκτες και προπονητή. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους 15, 20, 30 που παροτρύνανε τους παίκτες στα δύσκολα και σε συνδυασμό με την πίεση που ασκήσαμε στον αντίπαλο και το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, κατορθώσαμε να σημειώσουμε ένα τέρμα και να πάρουμε μία πολύτιμη νίκη.
Καλή επιτυχία στη Χερσόνησο και ζητάμε συγνώμη αν ειπώθηκε κάτι στον αγωνιστικό χώρο, πάνω στην ένταση του αγώνα».

Πηγή: 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου