20 Σεπ 2010

Ανακοίνωση Σ.Φ.Ρ. Κακιά Σκάλα

Η σεζόν ξεκίνησε και κάποιοι έχοντας χάσει για τα καλά το «δρόμο», περιορίζονται στο να ασχολούνται με τα internet-ικά τσαμπουκαλίκια και τους κάθε είδους φανφαρισμούς… Η ομάδα έχει ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα και έκανε ένα αρκετά μεγάλο βήμα στο κύπελλο (είδαμε όλοι πως έχασε), από εκεί και πέρα όμως έχουν αρχίσει και φέτος τα γνωστά πηγαδάκια στο internet από ανώνυμους και μη, με στόχο (ξεκάθαρα) την απομάκρυνση του κόσμου από τον επίσημο σύνδεσμο της Ρόδου, την Κακιά Σκάλα. Νιώθουμε ότι το έργο μας τελικά θα είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι φανταζόμασταν στην αρχή της πορείας μας, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα μας πτοήσει και για αυτό τον λόγο πρέπει «κάποιοι» να δώσουν μεγαλύτερη μάχη για να μας… διαλύσουν, όπως έχουν πει και στο παρελθόν… Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο, στο πλευρό της Κακιάς Σκάλας και στην ομάδα μας.
Το «μήνυμα» είναι πως από την πρώτη στιγμή που εκλεγήκαμε εμείς οι δέκα, είμαστε μία ΓΡΟΘΙΑ σε όποιον προσπαθεί να κάνει κακό στην ομάδα μας αλλά και στον κάθε ένα από ‘μας ξεχωριστά, μέσα από την «ασφάλεια» που του δίνει το internet… Στηρίζουμε την διοίκηση της ομάδας μας και της αφήνουμε τον έλεγχο του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά μέχρι εκεί… τα «οπαδικά» είναι δικά μας…
Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, αποφασίστηκε να κάνουμε (πολύ σύντομα) όλες τις απαιτούμενες ενέργειες με στόχο τη στέγαση του συνδέσμου μας! Εν συνεχεία, στην προσπάθεια προσέγγισης των μικρών παιδιών, και σε συνεννόηση (πάντα) με τη διοίκηση και των πρόεδρο, αποφασίστηκε όλοι οι νέοι και οι νέες κάτω των 17 ετών να μπαίνουν Δωρεάν στο γήπεδο, με τα μαθητικά εισιτήρια που θα προμηθεύονται αποκλειστικά από την Κακιά Σκάλα.

Υ.Γ.: Καλό θα είναι οι internet-ικοί «μάγκες» να έρθουν καμιά φορά στο γήπεδο 2 ώρες πριν, να δούμε πόσο τους βαστάνε τα πόδια τους και η μαγκιά τους, να κρεμάσουν κανένα πανό και να φωνάξουν και λίγο… Όχι μόνο από το internet «κύριοι», δεν είναι έτσι ο οπαδισμός… Τα Παιχνίδια για εσάς ξεκινάνε 5 λεπτά πριν σφυρίξει ο διαιτητής, ενώ για εμάς ξεκινάνε μία εβδομάδα πριν (τουλάχιστον)...
Υ.Γ. 2: Όποιος τα βάζει πλέον με έναν από την Κακιά Σκάλα, τα βάζει με όλους μας και οι απαντήσεις μας μέσα στο γήπεδο θα είναι πιο σκληρές για αυτούς… Πέρυσι η «τακτική» ήταν να μην μιλάμε για το… καλό της ομάδας… ΤΕΛΟΣ αυτά!
Υ.Γ. 3: Η Κακιά Σκάλα δεν έχει επίσημα κάποιο blog οπαδών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου