24 Οκτ 2010

Ρόδος - Ασπρόπυργος 3-0

Μεγάλη εμφάνιση για τα ελάφια , ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. 
Η Ρόδος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3΄λεπτό μετά από κάθετη πάσα του Ανωγειακάνη προς τον Κακλαμάνο, αυτός βγήκε τετ α τετ, πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία κάνοντας το 1-0. Μετά το γκολ η Ρόδος έλεγχε το παιχνίδι αλλά παράλληλα έριξε τον ρυθμό της . Η μόνη αξιόλογη φάση έγινε στο 31΄ μετά από σκαφτή πάσα του Καραγιαννίδη, ο Μανίκας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ σε υπερένταση, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Έτσι έληξε και το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα ελάφια μπήκα αποφασισμένα να τελειώσουν το παιχνίδι και να μην δώσουν καμία ελπίδα στον Ασπρόπυργο. Όπως και στο πρώτο ημίχρονο στο 3΄ του δεύτερου ημιχρόνου μετά
πάσα του Δανά στα αριστερά προς τον Γήττα, αυτός με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Μετά και το δεύτερο γκολ μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο ,χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 51΄ σέντρα του Ντάλλα από δεξιά για τον Κακλαμάνο, αυτός επιχείρησε το κοντρόλ στην περιοχή δεν τα κατάφερε και η μπάλα απομακρύνθηκε.Δύο λεπτά αργότερα ο Δανάς μόνος του στην περιοχή έκανε το σουτ με το αριστρό, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 67' μετά από αντεπίθεση ο Γήττας με το Δανά άλλαξαν τη μπάλα ο τελευταίος σέντραρε στο πίσω δοκάρι ο επερχόμενος Ευγενικός έπιασε το δυνατό σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 74' πάσα του Κακλαμάνου στον κενό χώρο για το Μανίκα, αυτός μόνος του μπήκε στην περιοχή έκανε την προσποίηση στον αμυντικό, σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα πάσα του Λιόλιου για το Γήττα, μπήκε στην περιοχή ντρίμπλαρε και το γκολκίπερ όμως από πλάγια θέση στη μικρή περιοχή αστόχησε στο πλασέ που επιχείρησε.
Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις για τα Ελάφια στο φετινό πρωτάθλημα , από τους παίκτες δεν υστέρησε κανείς.

ΡΟΔΟΣ: Κραβαρίτης, Ντάλλας, Ανωγειανάκης (65 Ευγενικός), Μπιμπίρης (46΄ Σκαρλάτος), Λιόλιος, Δανάς, Κεφαλούκος, Γήττας, Καραγιαννίδης , Μανίκας (80' Γ.Καντιμοίρης), Κακλαμάνος.

2 σχόλια: