5 Ιαν 2011

Δεν έχω άλλο τρόπο για να βοηθήσω

Δηλώσεις του κ. Μαρτίνη :

Επειδή το τελευταίο διάστημα γίνομαι εύκολος στόχος για την κατάσταση που περιήλθε η ομάδα της Ρόδου θέλω να δώσω διευκρινίσεις, ουσιαστικά δίνοντας ένα τέλος από τη δική μου πλευρά σε όσα ακούγονται ή αβίαστα λέγονται.
1.Στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα προετοιμάστηκε και στελεχώθηκε με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν, σε πρωταγωνιστικό ρόλο.
2.Με τον σχεδιασμό που έγινε όλες οι οικονομικές απαιτήσεις θα μπορούσαν να καλυφθούν αν στα έσοδα της ομάδας περιλαμβάνονταν αυτά από τις διαφημιστικές πινακίδες και τους χορηγούς. Δυστυχώς, πιθανώς λόγω του υποβιβασμού από την Β στη Γ Εθνική, δεν καταφέραμε να ενεργοποιήσουμε όσους στήριζαν την προσπάθεια για πολλά χρόνια.
3.Η παρουσία μου στην κάλυψη αναγκών, μέσα στην κρίση που διανύει η αγορά, είναι για μένα απαγορευτική, πάντως για την αγάπη προς την ομάδα, αφού παραιτήθηκε, δήλωσα πως θα είμαι κοντά, συμβάλλοντας και πάλι στην προσπάθεια. Οι γνωρίζοντες, γνωρίζουν καλά πώς συνέβαλα και μέχρι ποιου βαθμού, ακόμη και τώρα – δηλαδή από την 27η Οκτωβρίου που αποχώρησα από την προεδρεία.
4.Ως σήμερα και για όσο χρειαστεί, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας φιλοξενούνται από μένα.
5.Το πρόβλημα στην ΠΑΕ αυτή τη στιγμή δεν είναι η συγκρότηση διοίκησης αλλά το οικονομικό. Ενας ή δύο άνθρωποι (με την ευγενική στήριξη των προσπαθειών από τον Κάλλιστο Διακογεωργίου), δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος. Από το καλοκαίρι ζητούσα μετ’ επιτάσεως να έρθουν ΟΛΟΙ όσοι αγαπούν την Ρόδο κοντά και να συμβάλουν ΟΛΟΙ με λίγα ή πολλά στην προσπάθεια. Δεν ανταποκρίθηκαν. Όσοι ήρθαν κοντά το τελευταίο διάστημα, κατάλαβαν πως δεν είναι εύκολη υπόθεση το εγχείρημα. Κατάλαβαν ακόμη και πως το ελάχιστο, μέσα από την Λέσχη Φίλων είναι στις παρούσες συνθήκες πολύ μεγάλο.
6.Εδωσα στους ποδοσφαιριστές υπόσχεση πως θα συγκεντρωθούν χρήματα, μετά από διάφορες διαβεβαιώσεις που είχαμε. Δυστυχώς μόνο ο κ. Διακογεωργίου, εγώ και ο κ. Κάρρας ανταποκριθήκαμε, αλλά αυτά δεν έφτασαν.
Να επιρρίπτουν ευθύνες είναι εύκολο. Να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα είναι η δυσκολία. Γι αυτό, για τελευταία φορά κάνω έκκληση να βρεθούν όσοι ενδιαφέρονται για τη Ρόδο και να δώσουν το ύστατο παρόν.
Λυπάμαι, αλλά δεν έχω άλλο τρόπο για να βοηθήσω την ομάδα...

Από το verena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου