15 Ιαν 2011

Σκοπός η εξεύρεση λύσης

Η εκπρόσωπος του κ. Μαργέλου,  Ανδριάνα Μπαφίτη έδωσε συνέντευξη τύπου και δήλωσε:

«Η συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου δίνεται διότι σήμερα, διαβάσαμε σε δημοσίευμα της εφημερίδας «δημοκρατική» πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ρόδος κ. Τώνης Μαρτίνης, αποδέχεται την πρόταση του επιχειρηματία και πελάτη μου να αναλάβει την ΠΑΕ.
Εδώ και αρκετές ημέρες, υπάρχει μία σειρά επαφών, δυστυχώς όχι σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ των δύο ανδρών, πως εφόσον αναλάβει ο κ. Μαρτίνης τις ευθύνες για τις οφειλές προς το δημόσιο και το ΙΚΑ, ο κ. Μαργέλος είναι διατεθειμένος να αναλάβει την ομάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Βλέποντας τον επίπονο αγώνα των παικτών, ήδη από χθες, 10.000 ευρώ βρίσκονται στα χέρια του κ. Ψέλλα, ως κίνητρο νίκης για τους παίκτες την Τετάρτη. Αυτό, γίνεται όχι για να εκβιασθούν καταστάσεις, αλλά από έναν φίλαθλο που σέβεται την ιστορία της ομάδας και τον αγώνα των παικτών, μέσα σε δυσχερείς συνθήκες.
Συνεπείς σε ότι είπαμε λοιπόν τις προηγούμενες ημέρες, επιδείξαμε το ποσό και τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας. Είναι καιρός και κάποιος άλλος να αναλάβει τις ευθύνες του», σημείωσε η κ. Μπαφίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη συνέντευξη Τύπου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ρόδος, συνοδευόμενος από περίπου 20 συνεργάτες του, επισκέφθηκαν το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί στην περιοχή του Ν.Ο.Ρ ο κ. Μαργέλος, όπου και προγραμματίστηκε νέο ραντεβού για το απόγευμα, στα γραφεία της ΠΑΕ, μεταξύ των κ.κ Μαρτίνη, Μαργέλου, Ψέλλα και Μπαφίτη, με σκοπό την εξεύρεση λύσης. 


Από το 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου