28 Ιαν 2011

Επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια

 Δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού :

«Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος που επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε πολλά, αλλά να κάνουμε. Και αυτό που επιθυμώ να πράξω εγώ, είναι βάλω κάτι παραπάνω για να κατορθώσουμε την πολυπόθητη άνοδο».
Όσο για τα … «αίτια» της επιστροφής του στο νησί, παρά τα όσα είχαν προηγηθεί, ο Δημήτρης Σπανός τόνισε: «Η επιμονή που έδειξαν οι άνθρωποι της Ρόδου, ήταν ο σημαντικότερος λόγος».
Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Ρόδο στο εφετινό πρωτάθλημα, ο νέος κόουτς των «ελαφιών», σημείωσε: «Γνωρίζω την εφετινή Ρόδο, ως αντίπαλος και με βάση αυτά που πρόλαβα να δω σήμερα (σ.σ χθες). Είναι μία από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, αποδεδειγμένα άλλωστε και πιστεύω ακράδαντα πως διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να καταλάβει την πρώτη θέση. Αυτός είναι ο στόχος μας και γι' αυτόν θα δουλέψουμε».
Τέλος, αναφορικά με τον χρόνο που έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τη Χερσόνησο και για τις προτεραιότητές του γι' αυτό το ματς, δήλωσε: «Ας είμαστε ρεαλιστές. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι μέσα σε τρεις μέρες. Αυτό που επιδιώκεις να περάσεις ως προπονητής, είναι τα βασικά. Αυτά που ξέρεις ότι θα βγουν. Εμείς θα δουλέψουμε στην τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσουμε στην Χερσόνησο, με βάση τα γνωρίσματα του αντιπάλου».


Από το 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου