21 Ιαν 2011

Nα πάμε όλοι μαζί τη Ρόδο εκεί που της αξίζει

Δηλώσεις του Γιώργου Σκαρτάδου .

Για την επιστροφή του: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, μετά από 28 χρόνια να βρίσκομαι ξανά στην ομάδα της Ρόδου, αυτή τη φορά σαν προπονητής. Ελπίζω η πορεία που θα διαγραφεί, να είναι όπως η ποδοσφαιρική. Όσον αφορά στα συναισθήματα, σίγουρα νιώθω συγκινημένος. Όταν γυρίζει εκεί που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά κάποιος, νιώθει πάντα συγκινημένος».

Για το κάλεσμα να αναλάβει τη θέση του προπονητή: «Με το που έγινε η πρόταση, τα βρήκαμε όλα μέσα σε 3 λεπτά για να αναλάβω την ομάδα. Δεν χρειάστηκε παραπάνω».

Αν είχε εικόνα για την ομάδα και για τις …πρώτες σημειώσεις του: «Δεν είχα εικόνα για τη Ρόδο. Κόντρα στον Απόλλωνα την Τετάρτη, ήταν η πρώτη φορά που την είδα σε παιχνίδι. Παρατήρησα πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της, σίγουρα όμως υπήρχαν και αρνητικά. Ειδικότερα μετά το 65’-70’ φάνηκαν τα προβλήματα προπονήσεων των τελευταίων ημερών. Στη φυσική κατάσταση. Μπορούμε να το διορθώσουμε, όχι όμως άμεσα. Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι την Κυριακή και θα κοιτάξουμε να το κάνουμε από την επόμενη εβδομάδα, προσθέτοντας κάποια τεχνικά στοιχεία».

Για το αποτέλεσμα στη Ριζούπολη:
«Όλα τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Το τελικό αποτέλεσμα τους αδικεί, καθώς θα μπορούσαν να έχουν «καθαρίσει» το παιχνίδι σε κάποιες ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Το θετικό είναι πως η ομάδα δεν ηττήθηκε από έναν συνδιεκδικητή, ενώ απέκτησε και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας».

Για το ματς της Κυριακής: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Παναιγιάλειο, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Μετά την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής, θα έρθει στη Ρόδο για να παίξει το …τελευταίο του χαρτί. Εμείς όμως είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη και τους βαθμούς που θα μας διατηρήσουν στην κορυφή».

Αν η παρουσία του θα «μαγνητίσει» τον (παλιό) κόσμο στο Στάδιο: «Δεν ξέρω αν η παρουσία μου τσιγκλήσει κάποιους. Σίγουρα όμως, απευθύνουμε πρόσκληση να έρθει ο κόσμος, να βοηθήσει και να στηρίξει την ομάδα παρά την απογοήτευση για τα περσινά γεγονότα. Γίνεται μια νέα προσπάθεια, για να πάμε όλοι μαζί τη Ρόδο εκεί που της αξίζει. Ο ποδοσφαιριστής αισθάνεται διαφορετικά όταν βλέπει το γήπεδο γεμάτο, να τον στηρίζει και να τον ωθεί και διαφορετικά όταν είναι άδειο».

Για τα συναισθήματα να συναντά ξανά τη Ρόδο από την Α’ Εθνική στη Γ’ και το Δημοτικό Στάδιο από γεμάτο, άδειο: «Δεν νιώθω καλά και αυτό είναι σίγουρο. Συνηθίσαμε την ομάδα μας στην Α’ Εθνική και ελπίζω με τη βοήθεια τη δική μου, του κόσμου, της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών, να κάνουμε το όραμα πράξη και να την επαναφέρουμε στην Α’ Εθνική».

Από το 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου