27 Φεβ 2011

Ασπρόπυργος - Ρόδος 0-1 (Φωτογραφίες)

Η αντεπίθεση συνεχίστηκε με μεγάλη νίκη εκτός έδρας. Τα ελάφια ηταν καλύτερα σε ολη την διάρκεια του αγώνα και εφτασαν στο διπλό άνετα.  Ο Δημήτρης Σπανός ξεκίνησε με μια σημαντική αλλαγή στην αμυντική διάταξη χρησιμοποιώντας απο την αρχή τον Παπαδόπουλο στην θέση του Καραγιαννίδη.
Η αμυντική της λειτουργία δούλεψε σωστά κρατώντας τους επιθετικούς του Ασπρόπυργου μακριά από την εστία του Ρηγανά.
Η Ρόδος έδειξε πολύ καλά στοιχεία ειδικά στην μεσαία γραμμή όπου σε καλή μέρα ήταν ο Γήττας που με τις δικές του εμπνεύσεις  δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις  βρίσκοντας διαδρόμους προς την εστία του Παναγιωτόπουλου.
Η πρώτη καλή στιγμή για τα ελάφια ήταν στο 13΄. Μετά από πάσα του Μανίκα ο Κακλαμάνος σούταρε αλλά απέκρουσε δύσκολα ο Παναγιωτόπουλος και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Στο 32΄ο Κακλαμάνος τροφοδότησε τον Γήττα. Αυτός με προωθημένη μπαλιά 30 μέτρων βρήκε τον Μανίκα ο οποίος προχώρησε και με σουτ πέτυχε το 0-1.
Στο 83΄στην αντεπίθεση πέρασε η Ρόδος με τον Γήττα να τροφοδοτεί τον Μανίκα εκείνος στηνσυνέχεια βρήκε τον Μαραγκουδάκη που βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλα και πάλι ο Παναγιωτόπουλος κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ.
Το τελικό σφύργμα βρήκε την Ρόδο να πανηγυρίζει για το διπλό που τις ανεβάζει ακόμα περισσότεροτις ελπίδες της για άμεση ανοδο στην Β εθνική κατηγορία .

Ρόδος: Ρηγανάς, Παπαδόπουλος, Γήττας, Τοπάλης, Μπιμπίρης, Γ.Καντιμοίρης ( 85΄Παπαδημήτρης), Μαραγκουδάκης, Στ. Καντιμοίρης, Ανωγειαννάκης, Μανίκας ( 91΄Ντάλας), Κακλαμάνος ( 70΄Κεφαλούκος).

Για τις φωτογραφίες ευχαριστούμε τον Γιώργο Κοντόμπαση

Από το goal12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου