8 Μαρ 2011

Ευχαριστώ τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές μου

 
Δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού :
"Παίζαμε με μία ομάδα που μετρούσε όλες κι όλες δύο ήττες κι αυτές εξαιρετικά δύσκολα. Γνωρίζαμε λοιπόν εκ των προτέρων, ότι ήταν ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια στην έδρα μας. Με μια ομάδα, γιατί τις ξέρω τις ομάδες του Νίκου (σ.σ Κουρμπανά), που είναι μαχητές, σοβαρή ομάδα με καλή άμυνα, σωστή συμπεριφορά. Στο πρώτο μέρος, είχαμε πλήρη κυριαρχία. Στο δεύτερο συμφωνώ με τον συνάδελφο, κοιτάξαμε να διαφυλάξουμε το μηδέν. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Παρ' όλα αυτά, σε κάποιες κόντρα επιθέσεις, θα μπορούσαμε να είμαστε πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην τελική μεταβίβαση για γκολ. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, για ένα ντέρμπι πραγματικό, που κρίθηκε υπέρ μας. Ευχαριστώ τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια. Το κεφάλι όμως κάτω. Δεν έχουμε καμία μέρα να ασχοληθούμε με τη νίκη μας. Πάμε την Κυριακή να παίξουμε στον Βύζαντα. Καλή επιτυχία στον κ. Κουρμπανά σε ό,τι κάνει".
Σε ερώτηση για τη στήριξη στον γκολκίπερ Ριγανά παρά το λάθος που επέφερε την προσωρινή ισοφάριση από τον Ηρακλή Ψαχνών πριν από μερικές εβδομάδες και αν ο Ριγανάς σήμερα ήταν η αιτία της νίκης, ο κ. Σπανός υπογράμμισε: "Η αιτία μιας νίκης είναι και οι 14 παίκτες, όπως και όλη η εβδομάδα της δουλειάς μας".
Όσο για τον αν έμεινε ικανοποιημένος στη σημερινή αναμέτρηση από την αμυντική λειτουργία, δήλωσε: "Είμαι ικανοποιημένος. Αυτό δουλεύαμε, αυτό φτιάχναμε και σε δύο παιχνίδια, κρατήσαμε το μηδέν. Αυτό σημαίνει πως κάτι γίνεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου