22 Μαρ 2011

Φοβηθήκαμε τον αντίπαλο

Δημήτρης Σπανός (προπονητής Ρόδου): Παίζαμε με μια ομάδα που είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές, έχει ένα ρόστερ εξαιρετικό το καλύτερο στην Κατηγορία και ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Βέβαια θα το αντιμετωπίζαμε σωστά και μπορεί να διεκδικούσαμε την νίκη, αν εμείς πιάναμε την στάνταρ απόδοση μας. Αυτό δεν έγινε σήμερα, μπήκαμε μέσα νωχελικά νωθρά, φοβηθήκαμε τον αντίπαλο, και σε καμία περίπτωση του παιχνιδιού δεν διεκδικήσαμε την νίκη. Στατιστικά βλέποντας είναι μια ομάδα που έχει να χάσει σε εννιά αγώνες, τον δέκατο σήμερα χωρίς ήττα. Έτσι έχει καλά στατιστικά εκτός έδρας, κι έχει άσχημα εντός κατά την γνώμη μου. Είναι μια ομάδα που θέλοντας και μη, δεν θα θελα να το πω αυτό αλλά ένας προπονητής πρέπει να βλέπει τα πράγματα με καθαρό μάτι, ήταν σήμερα καλύτερη από μας.
Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε την ήττα είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, αλλά πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα ξεκάθαρα. Έπαιξε καλύτερα η Παναχαΐκή από τη Ρόδο .Πραγματικά έβγαλε δυο γκολ δημιούργησε και τρία ακόμα. Εμείς θα ήμασταν πιο τυχεροί αν προηγούμασταν στην φάση του Μανίκα. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν μένεις εκεί. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει και είναι 0-2.
  Όμως θα μείνω στον διαιτητή που δεν το έχω κάνει ποτέ. Και θα μείνω γιατί: Γιατί αν είναι να φτιαχτεί το ποδόσφαιρο όπως θέλει κι ο πρόεδρος , να εξυγιανθεί και να την πληρώσουν κάποιοι άλλοι, είναι το ίδιο πράγμα. Έτσι λοιπόν δεν μπορεί ο συγκεκριμένος τύπος, ο οποίος όταν ήμουν εγώ στην Παναχαΐκή προπονητής, πραγματικά μας διέλυσε με τον Ατσαλένιο εντός έδρας. Τώρα εδώ… θα μας άφηνε και με οκτώ αν μπορούσε. Τουλάχιστον χάσαμε το παιχνίδι δεν πρέπει κάποιος να το βλέπει πώς μπορεί να διαλύσει και μια ομάδα. Αυτό ήταν τραγικό εκ μέρους του , είναι νέος διαιτητής, αλλά νομίζω όμως πώς έτσι δεν πάνε μπροστά. Θα αρχίσω να φωνάζω κι εγώ αυτή τη βδομάδα, να βρίζω και στο μεθεπόμενο παιχνίδι να με βοηθήσει η διαιτησία. Έτσι παιδιά να βράσω την εξυγίανση σας… Σας την χαρίζω... Δεν θέλω να πω τίποτε περισσότερο… Έχουν κάνει προσπάθεια τα παιδιά και θα συνεχίσουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική είτε της κανονικής διάρκειας είτε των μπαράζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου