11 Μαΐ 2011

Τραγελαφικά γεγονότα

Ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Ρόδου


«Εμείς οι ποδοσφαιριστές, μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου αισθανθήκαμε την ανάγκη να βγάλουμε την ακόλουθη ανακοίνωση για να γνωρίσει ο κόσμος τα τραγελαφικά γεγονότα που συνέβησαν από την αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα! Ερχόμενοι οι νέοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα μετά από συνομιλία και συνεννόηση με τον μεγαλομέτοχο λάβαμε τις διαβεβαιώσεις για μία υγιή χρονιά σε όλα τα επίπεδα και κάθε δυνατή προσπάθεια του ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων μας, διαπιστώσαμε τα προβλήματα που ήδη υπήρχαν καθώς και με τι άνθρωπο είχαμε να κάνουμε! Αυτόν τον άνθρωπο που λέει ότι έκανε την προσπάθεια να ανεβάσει την ομάδα την ομάδα. Αυτός ο άνθρωπος που:
1)Μας άφησε απλήρωτους 6 μήνες
2)Δεν μας έδωσε ούτε 1 ευρώ για να κάνουμε Πάσχα κοντά στις οικογένειες μας.
3)Μας ανάγκασε να ζητάμε δανεικά δεξιά και αριστερά
4)Μας παραμύθιασε με τις ψεύτικες εγγυήσεις του όταν θελήσαμε να φύγουμε τα Χριστούγεννα, ώστε να ανασάνει οικονομικά η ομάδα.
5)Μας αρνήθηκε πρόταση του κ. Μαργέλλου να αναλάβει την ομάδα και μας εγγυήθηκε για μία ακόμη φορά ότι μ’ αυτόν μπροστάρη θα πορευθούμε μέχρι το τέλος χωρίς προβλήματα.
6) Είναι αυτός που άφησε την ομάδα λειτουργικά χωρίς τα στοιχειώδη πράγματα που χρειάζεται ένα ποδοσφαιρικό τμήμα (μασέρ-φαρμακευτικό υλικό-πόσιμο νερό και απορρυπαντικά), που ευτυχώς για τα παραπάνω μεριμνούσαν η «Κακιά Σκάλα» και μέλη του τεχνικού τιμ!
7) Είναι αυτός που μας άφησε απροστάτευτους να γινόμαστε σάκος του μποξ!
8) Είναι αυτός που δεν πλησίασε ποτέ στα αποδυτήρια έστω να μας ευχηθεί μία «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ».
9) Είναι αυτός που κρυβόταν μετά από αλλεπάλληλες προσκλήσεις μας να βρεθεί κοντά μας…
10) Είναι αυτός που δηλώνει ότι μας φιλοξενεί και δεν αναρωτήθηκε ποτέ για τα προβλήματα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζαμε (νερό-φαγητό-καλοριφέρ).
11) Είναι αυτός που ανάγκασε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να συντηρούνται με γαριδάκια και κρουασάν πριν την προπόνηση!
12) Είναι αυτός που έχει φέρει την ομάδα στο σημείο διάλυσης!
Για όλα τα παραπάνω, αισθανόμαστε την υποχρέωση εμείς οι ποδοσφαιριστές να τον ευχαριστήσουμε για τη στήριξη που μας παρείχε!».
Υπογράφουν οι ποδοσφαιριστές:
Γήτας, Σουμουλίδης, Καραγιαννίδης, Ανωγειανάκης, Παπαδόπουλος, Ριγανάς, Παπαδημήτρης, Δανάς, Καρπαθάκης, Κακλαμάνος, Σότας, Καντιμοίρης Γ., Καντιμοίρης Σ., Ευγενικός, Σκαρλάτος, Ντάλλας, Μπιμπίρης, Μαραγκουδάκης, Τσιφλίδης, Μανίκας, Κεφαλούκος, Κραβαρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου