7 Ιουν 2011

Καταγγελία κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκής


Το πρόβλημα που προέκυψε στην Παναχαϊκή με την φορολογική ενημερότητα, φαίνεται πως επηρεάζει σοβαρά την ομάδα της Ρόδου. Αν ακολουθηθεί η πεπατημένη και η Πατρινή ομάδα έχει την τύχη των Ηρακλή και Ιωνικού, αυτό θα σημαίνει πως η πράσινη ΠΑΕ έχει πιθανότητες να αλλάξει κατηγορία. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που έχει για άνοδο  απευθείας, ή μέσω της διαδικασίας  των πλέι οφ.  Όμως για να διασφαλίσει το δικαίωμα αυτό,(σε περίπτωση που η απόφαση για την Παναχαϊκή είναι αρνητική), πρέπει να προχωρήσει σε καταγγελία εντός του μήνα που ορίζει ο ΚΑΠ, διαφορετικά το αδίκημα υπάρχει περίπτωση να  παραγραφεί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.xxsports.gr πριν από μισή  ώρα, η Ρόδος ΠΑΕ κατέθεσε καταγγελία κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκής, προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα της.

Για το θέμα κλήθηκε να απαντήσει ο Διευθύνον Σύμβουλος της ΠΑΕ Χρυσόστομος Ψέλλας. Μίλησε ως εκπρόσωπος του διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.

Μέχρι να εκλεγεί νέα διοίκηση, με το δικαίωμα που έχω να εκπροσωπώ την ομάδα,  είμαι υποχρεωμένος να προστατεύω τα συμφέροντα της, στο μέτρο που μου επιτρέπουν οι δυνατότητες μου».

Από το xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου