22 Ιουν 2011

Μήνυση κατά της ΠΑΕ Ρόδος

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές κατά της ΠΑΕ Ρόδος, αλλά και μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Ρόδου για να διερευνηθεί ο φάκελος των ασφαλισμένων ποδοσφαιριστών της.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές κατά της ΠΑΕ Ρόδος, για την καταγγελία που έκανε και με την οποία δυσφήμισε το νομικό πρόσωπο την ιστορία και την φήμη της.

Παράλληλα, θα καταθέσει και μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Ρόδου για να διερευνηθεί ο φάκελος των ασφαλισμένων ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ρόδος στο ΙΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής: "Μετά την έκδοση της νομοθετήσεως του Αρείου Πάγου ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή στο θέμα της φορολογικής ενημερότητας είναι παθούσα και όχι δράστης ανακοινώνει τα εξής:

1) Αύριο το πρωί θα κατατεθεί μήνυση κατά του νομικού προσώπου της ΠΑΕ Ρόδος και των μελών του ΔΣ για δυσφήμηση, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στον ποινικό κώδικα, θα καταθέσει η ΠΑΕ Παναχαϊκή, γιατί ενώ η ΠΑΕ Ρόδος γνώριζε από τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκή ότι η υπόθεση του μη νομίμου πιστοποιητικού διερευνήθηκε και ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι παθούσα , έκανε καταγγελία με περιεχόμενο δυσφημιστικό αποδίδοντας ψευδός την πράξη στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και όχι στο φυσικό πρόσωπο που είναι ήδη κατηγορούμενο για τις πράξεις που έχει διαπράξει εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

2) Αύριο το πρωί εις βάρος του νομικού προσώπου και των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ Ρόδος θα κατατεθούν αγωγές ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ γιατί με την καταγγελία εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή δυσφήμισαν το νομικό πρόσωπο την ιστορία και την φήμη της.

3) Αύριο το πρωί εις βάρος της ΠΑΕ Ρόδος θα καταθέσει καταγγελία για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου σύμφωνα με το άρθρο 26 παράγραφοι 1 κ 2 του πειθαρχικού κώδικα αφού η ΠΑΕ Ρόδος κατέθεσε καταγγελία κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή χωρίς καν η ΕΠΟ και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αλλά και η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποδώσουν την παραμικρή ευθύνη στην ΠΑΕ Παναχαϊκή. Η καταγγελία θα βασίζεται στην παράγραφο 3 του άρθρου 26.

4) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Ρόδου για να διερευνηθεί ο φάκελος των ασφαλισμένων ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ρόδος στο ΙΚΑ αλλά και ο φορολογικός φάκελος για να διαπιστωθεί εάν η ΠΑΕ Ρόδος είχε διαπράξει στα χρόνια της λειτουργιάς της ποινικά αδικήματα σε σχέση με το ΙΚΑ Κ την Εφορία".

Από το sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου