18 Αυγ 2011

Είμαστε συνυπεύθυνοι στην ιστορία της ομάδας

Δηλώσεις του Χρ. Ψέλλα :
Η ιστορία σε λίγο θα γράψει και δε θα ξεγράψει ποτέ όσους οδήγησαν την ομάδα σε αυτό το σημείο. Δυστυχώς μερικές ημέρες (26 Αυγούστου) πριν να εκπνεύσει το χρονικό όριο που έχει στη διάθεση της η Ρόδος ΠΑΕ, κανείς δεν ενδιαφέρεται. Κάποιοι μπήκαν στη διαδικασία των συζητήσεων, όμως μείναμε μέχρι εκεί διότι ο άνθρωπος που έπρεπε να είναι εκεί και να δώσει εγγυήσεις, δεν παρουσιάστηκε. Όλοι γράφουν και λένε πως «είναι πολλά τα χρήματα που χρειάζονται». Κάνεις όμως δεν λέει πως ό,τι και να γίνει τα χρήματα αυτά θα πληρωθούν, επομένως γιατί να μην αναλάβει ο καθένας τις υποχρεώσεις του και να λειτουργήσει με νέα δεδομένα η ομάδα.
Μέσα σε όλη αυτή την αρνητική κατάσταση, υπάρχει μία δήλωση. Ο Χρυσόστομος Ψέλλας απογοητευμένος από την αδιαφορία που παρουσίασαν όλοι οι εμπλεκόμενοι που έμειναν στα λόγια και μακριά από τις πράξεις επισημαίνει:
Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να υποβιβάσουμε την ομάδα μόνοι μας, που σημαίνει αυτόματα και την διάλυση της εταιρίας, είμαστε συνυπεύθυνοι στην ιστορία της ομάδας. Αν υπάρχει παράγοντας που ενδιαφέρεται να κατεβάσει τη Ρόδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, μέσω του ερασιτέχνη, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του Α.Σ Ρόδος, θα πρέπει να κινηθεί άμεσα, διότι δεν υπάρχουν περιθώρια Σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα θα μείνει σε αδράνεια».

Από το xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου