11 Ιαν 2012

Καρλόβασι – Ρόδος 2-4

Καλή εμφάνιση για τα Ελάφια και νίκη που την φέρνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Η Ρόδος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ουσιαστικά στην πρώτη επίθεση στο 4' λεπτό ευτύχισε να σκοράρει με τον Γκινή που εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα της Σάμου μετά από σουτ του Φράγκου . 3' λεπτά αργότερα μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Καντιμοίρη ,ο Φράγκος πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.Η Σάμος μείωσε στο 18' σε 1-2 άλλα τα Ελάφια αντέδρασαν άμεσα και στο 22' μετά από σουτ του Καρπαθάκη η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και στρώθηκε στον Φράγκο για να κάνει το 1-3. Η Ρόδος δεν έριξε τον ρυθμό και στο 32' ο Σκαρλάτος βρέθηκε έξω από την περιοχή έκανε το σουτ για να στείλει την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Φράγκος ήταν πάλι στην κατάλληλη θέση έκανε το 1-4.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόδος έριξε τον ρυθμό , οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 78' μετά από εκτέλεση φάουλ σε 2-4 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.



Ρόδος(Σάββας Ορφανίδης): Τόππος, Καταπόδης, Καντιμοίρης, Πατούχος, Κιλασί, Θαμνόπουλος, Πελέκης, Φράγκος, Ορφανίδης,  Γκινής, Σκαρλάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου