10 Σεπ 2012

Ρόδος - Φοίβος 0-2

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο με πολλά σκληρά έως και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, ο Φοίβος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο . Η Ρόδος ανέβηκε μετά το 10ο λεπτό και έχασε διπλή ευκαιρία με τον Ευγενικό για να ανοίξει το σκορ. Στο 34΄ ο Γιώργος Καρίκης με πλασέ έβαλε μπροστά την ομάδα του Φοίβου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δυνατά και μόλις στο 50΄ έκαναν το 2-0 με τον Παναγιώτη Μαθιό.  Τα «ελάφια» απείλησαν περισσότερο μετά την είσοδο του Γιώργου Καντιμοίρη στο ματς, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ που θα μας έβαζε ξανά στο παιχνίδι.
Το παιχνίδι στο φινάλε επισκίασε ο θάνατος του Κώστα Παπαοικονόμου, ενός ανθρώπου που έχει γράψει ιστορία με την φανέλα των δύο ομάδων.

Ρόδος (Μιχάλης Χαρίτος): Σαββιδάκης, Σότας (78’ Παπασταμάτης), Καμπούρης (59’ Καντιμοίρης), Διακοβασιλείου, Καρπαθάκης,  Καλημέρης (68’ Νασόπουλος), Κατσαράς, Σκαφίδας, Καστρουνής, Ευγενικός, Αμπελάς

Φοίβος (Κώστας Πάττας):  Λουτριώτης, Φωτεινής, Δελαπόρτας, Τζαφέρης, Τζιβίλογλου (59’ Ορφανίδης Σ), Αξιώτης, Καρίκης (59’ Θεοδοσίου)), Μαθιός, Λαμάϊ, Μπιλιάς, Ορφανίδης (80’ Πεταυράκης).

Από το xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου