17 Νοε 2012

Αστέρας Παστίδας - Ρόδος 2-3

Πραγματοποιώντας μια ολική ανατροπή σε ενα ματς με «Αγγλικό» σκορ, η Ρόδος κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα του Αστέρα Παστίδας, επικρατώντας με 3-2 της ομάδας του Γιώργου Ορφανίδη και συνεχίζοντας έτσι τα νικηφόρα αποτελέσματα. Από ένα γκολ για τους νικητές σκόραραν οι Ευγενικός, Λερογιάννης και Αμπελάς ενώ στην αντίπερα όχθη, δίχτυα βρήκαν οι Παπαστάμος και Καραγιάννης.

2′  Ο Καστρουνής πάσαρε στον Ευγενικό και ο δεύτερος με διαγώνιο σούτ από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
 18′  Μετά από σέντρα του Πάπα, ο Παπαστάμος με κοντινή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
 21′  Μετά από προσπάθεια του Σκόρπου, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Καντιμοίρη Στ. και η Φιλιππάκου υπέδειξε το σημείο του πέναλτυ.Ο Κοσμάς Καραγιάννης το εκτέλεσε εύστοχα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
45′ Ο Λερογιάννης με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ροδανάκη για το 2-2.
46′ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αμπελά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Ροδανάκη για το 2-3..


Αστέρας Παστίδας (Γιώργος Ορφανίδης): Ροδανάκης, Μακρής(84′ Καλαϊτζίδης), Δράκος, Χαριτάκης, Ζερβός, Καραγιάννης, Γεωργαλλής, Πάπα, Σκόρπος(86′ Σχοινάκης), Λενιού(69′ Τσαφής), Παπαστάμος
Ρόδος (Σάκης Ναλμπάντης): Σαββιδάκης, Καντιμοίρης Στ. , Λερογιάννης, Παπαδόπουλος, Καμπούρης, Κατσαράς, Αμπελάς(89′ Παπαστεφάνου), Καρπαθάκης, Καντιμοίρης Γ.(90′ Παπασταμάτης) , Καστρουνής, Ευγενικός(80′ Βασιλαράκης)

 Από το xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου