4 Ιαν 2013

Στο μεγαλύτερο τουρνουά της Ελλάδας η Ρόδος

Την ευκαιρία να αποκομίσουν πλούσιες εμπειρίες θα έχουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του ΑΣ ΡΟΔΟΣ συμμετέχοντας στο τουρνουά «Young Talents New Year's Cup 2013», που ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται αύριο. Το εν λόγω τουρνουά διεξάγεται σε γήπεδα της Αθήνα και το διοργανώνουν οι Σπύρος Μαραγκός, Κώστας Αλάσσας και Θάνος Καπουράνης, υπό την σκέπη της εταιρείας Sport Team.
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς οι συμμετοχές των ομάδων το χαρακτηρίζουν ως ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά μικρών ηλικιών που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Στο τουρνουά «Young Talents New Year's Cup 2013», συμμετέχουν ομάδες όπως οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Άρης, Πανιώνιος, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Ηρακλής, Παναιτωλικός, Απόλλων Αθηνών και άλλες ομάδες.
Όλες οι συμμετέχουσες ομάδες είναι χωρισμένες σε 10 ομίλους όπου θα λάβουν μέρος σε δύο κατηγορίες στους Παίδες (1998-99) και στους Παμπαίδες (2000-01). Στις δύο αυτές κατηγορίες, θα συμμετέχουν 66 αγωνιστικά τμήματα ομάδων, τα οποία θα δώσουν συνολικά 264 αγώνες. Οι συμμετέχοντες αθλητές θα ξεπεράσουν τους 1100. Λόγω του υψηλού επιπέδου των ομάδων, ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι μεγάλος και οι διοργανωτές ευελπιστούν το τουρνουά αυτό, να γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια.

Σε χθεσινό παιχνίδι η Ρόδος αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με αντίπαλο τον Άρη
Τα γκολ σημείωσαν ο Καραμανώλης και ο Καρίπης

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και σήμερα αφού σε πρωινό αγώνα η Ρόδος νίκησε τον Ατρόμητο 2-0.
Τα γκολ σημείωσαν ο Καριοφύλλης και ο Σέχου

Το πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα με το παιχνίδι Ρόδος-Μεσολόγγι και ολοκληρώνεται αύριο με αγώνα κατάταξης με πιθανούς αντιπάλους τον Άγιαξ η τον Ολυμπιακό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου