10 Οκτ 2013

Ρόδος - Α.Ο. Δικαίου 4-1

Μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση η Ρόδος κέρδισε τον Α.Ο. Δικαίου με 4-1 και έκανε το 3 στα 3 στον β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Στο παιχνίδι, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στο δημοτικό στάδιο, οι «πράσινοι» κέρδισαν εύκολα τους Κώους με δύο γκολ του Ευγενικού και από ένα των Καντιμοίρη Γ. και Γκάιδα. Οι «πράσινοι» ευτύχησαν να προηγηθούν αρκετά νωρίς, αφού μόλις στο 7’ άνοιξαν το σκορ, ενώ στο 18’ πέτυχαν και δεύτερο γκολ και τελικά έφτασαν δίκαια στη νίκη. Ειδικά στο πρώτο ημίωρο, η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου πίεσε τον Α.Ο. Δικαίου και δημιούργησε κι άλλες προϋποθέσεις για γκολ.

ΡΟΔΟΣ (Ανδρέας Σταύρου): Μαλάμης, Νικηταράς, Καμπούρης, Γκάιδας, Καντιμοίρης Σ., Αθανασίου, Αθηναίος (62’ Βασιλαράκης), Κουρέτας, Ευγενικός, Αμπελάς (80’ Παπαδημητρίου), Καντιμοίρης Γ. (85’ Παπαστεφάνου)

Α.Ο. ΔΙΚΑΙΟΥ (Στάθης Γκουντελίτσας): Μιχαλάκης, Χατζηφούντας Χ., Κεφαλιανός (67’ Δρόσος), Αθανασίου, Κοσσάρης, Μποϊλής, Φυτάς (61’ Κουρζής) , Μυλωνάς, Χατζηφούντας Μ. (78’ Τριμμάτης), Μακρής, Οικονόμου.

Από το 12sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου