30 Νοε 2014

Στραβοπάτησε η Ρόδος

Άτυχη στάθηκε η Ρόδος στη Λίνδο με τον Κλεόβουλο και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 με την τοπική ομάδα.Αν και ήταν πολύ ανώτερη στο γήπεδο η ομάδα του Δημήτρη Σκούνα  έχασε  πολλές ευκαιρίες ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος να αγχωθεί και στο τέλος να φύγει με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.
Τίποτα δεν προδίκαζε το τελικό αποτέλεσμα αφού η Ρόδος μπήκε δυνατά στο γήπεδο έκλεισε τον αντίπαλο στα καρέ του και προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο σκορ.
Ήταν το 22΄ όταν ο Γεωργιάδης μετά από μπαλιά ακριβείας βρήκε τον Αμανατίδη αυτός σούταρε αμέσως και ο επερχόμενος Χατζηβαλσάμης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα.
Στη συνέχεια η Ρόδος δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ και έτσι έχασε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.
 Στο στρατόπεδο της ομάδας όλοι έχουν πεισμώσει και περισσότερο οι ποδοσφαιριστές.
 Η απώλεια των πρώτων βαθμών στο πρωτάθλημα,δίδαξε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και πρέπει να  αντιμετωπίζονται με την ανάλογη προσοχή και σοβαρότητα.

 Σημαντικότερη όμως απώλεια θεωρείται αυτή του Χρήστου Αμανατίδη που τραυματίστηκε σοβαρά και η ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για περισσότερο από ένα μήνα

ΡΟΔΟΣ: 
Ψωμιάδης, Θεοδωρέλης, Καντιμοίρης Στ., Δαλκίδης, Γεωργιάδης, Καμπούρης, Τσιούνης, Αλεξανδρίδης (49’ Παυλίδης), Χατζηβαλσάμης (83’ Σίμου), Δήμας, Αμανατίδης (35’ λ. τρ. Γ.Καντιμοίρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου