28 Μαΐ 2015

Συγχαρητήρια ανακοίνωση

«Με βάση τη φιλοσοφία των Ακαδημιών που είναι η νίκη του «ευ αγωνίζεσθαι», συγχαίρουμε την ομάδα του παιδικού μας τμήματος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ.
Συγχαίρουμε και την ομάδα του Διγενή Κοσκινού, που ήταν ο δυνατός αντίπαλος, τόσο στη διάρκεια όλης της περιόδου, όσο και στον τελικό αγώνα
Επίσης, συγχαίρουμε την ομάδα του εφηβικού τμήματός μας για την πορεία της, ανεξάρτητα αν κατακτήσει ή όχι το πρωτάθλημα, αφού είναι ήδη ηθικά πρωταθλήτρια, σεβόμενη την προκήρυξη της διοργανώτριας.
Είμαστε από τις λίγες ομάδες που αγωνιστήκαμε με βάση τους κανόνες και τους περιορισμούς της προκήρυξης.
Επειδή έχουμε μάθει να κερδίζουμε μέσα στα γήπεδα και να τηρούμε τις προκηρύξεις και τους κανόνες, ενώ θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αγώνες στα χαρτιά, δεν το πράξαμε, καθόσον η φιλοσοφία μας είναι να κερδίζουμε στους αγωνιστικούς χώρους.
Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας και τους προπονητές της (Ναλμπάντης Σ. τεχνικός διευθυντής, Μποσγανάς Γ., Μπεκιάρης Π., Γκάιδας Γ., Γκένας Δ., Οικονόμου Α., προπονητές) για την όλη προσπάθεια που καταβάλλουν για να δημιουργήσουν τους αυριανούς πρωταθλητές στο ποδόσφαιρο και στη ζωή.
Σημείωση: Ζητάμε από την ΕΠΣΔ περισσότερη ευαισθησία και οργάνωση στις αναπτυξιακές ηλικίες, γιατί εκεί είναι το μέλλον του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου