16 Ιαν 2016

Επαγγελματική νίκη για τα ελάφια

Νίκη απ' αυτές που θα λέγαμε ότι δίνουν το πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα η Ρόδος απέναντι στον Κλεάνθη Παραδεισίου, στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου.
 Οι πράσινοι παρόλο που δεν βρέθηκαν στην καλύτερή τους μέρα, κατάφεραν να φτάσουν στην νίκη με 3-0 και να παραμείνουν αήττητοι φτάνοντας τις 19 σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. 
Τα ελάφια μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 8' ο Καλημέρης πέτυχε το 1-0. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη με αποτέλεσμα η πολύ αξιόμαχη ομάδα του Κλεάνθη να ισορροπήσει το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Κεφάλα. Έτσι το πρώτο μέρος έληξε χωρίς κάποια αλλαγή στο σκορ, με την μόνη αξιόλογη φάση για τους γηπεδούχους να έρχεται στο 40' από τα πόδια του Τζιβίλογλου με ένα πολύ δυνατό σουτ που εξαπέλυσε αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή.
 Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες, ενώ ο δυνατός αέρας που επικρατούσε δυσχέραινε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Στο 52' μάλιστα πραγματοποιήθηκε αναγκαστική αλλαγή για τη Ρόδο με τον Αρχοντούλη να αντικαθίσταται από τον Αξιώτη. Παρά τις αντιξοότητες τα ελάφια ανέβασαν στροφές μετά το πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης και στο 73' καθάρισαν το παιχνίδι με τον Παυλίδη να κάνει το 2-0 και να φτάνει τα 22 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Δελαπόρτας ένα λεπτό πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού. 
Με αυτήν την νίκη, η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα δείχνοντας πως είναι φτιαγμένη από μέταλλο καθώς ξέρει να κερδίζει ακόμα και χωρίς να πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ στην απόδοσή της.

Τα γκολ:
8': Ο Καλημέρης με πλασέ από κοντά ανοίγει το σκορ για την Ρόδο, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην άμυνα του Κλεάνθη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Δελαπόρτα.
73': Ο Παυλίδης κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει στα πόδια του Δαλκίδη και καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.
89': Μετά από νέο σουτ, από τον Δελαπόρτα αυτή τη φορά, η μπάλα και πάλι κοντράρει για να αναπαυτεί τελικά στο βάθος της εστίας του Καστανάκη. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Σάββας Ορφανίδης): Κεφάλας, Ορφανίδης, Καντιμοίρης, Θεοδοσίου (44’ Ιμεραλιλάι), Καλημέρης, Αρχοντούλης (52’ λ.τ. Αξιώτης), Δελαπόρτας, Αμανατίδης (80’ Μπιγκό), Παυλίδης, Τζιβίλογλου

ΚΛΕΑΝΘΗΣ (Γιώργος Σταυριανός): Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Καρίκης (84’ Γρηγοριάδης), Γιαννίκος, Πάτας, Δαλκίδης, Σκόρπος, Αλεξανδρίδης (75’ Θεοδωρακόπουλος), Πελέκης, Γεωργαλλής, Σορωνιάτης (30’ λ.τ. Καραγιάννης)






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου