31 Μαρ 2016

Και το ταξίδι ξεκινά!

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα (31/3) στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση όσον αφορά το πρόγραμμα για τους αγώνες μπαράζ που θα κληθεί να δώσει η πρωταθλήτρια Ρόδος προκειμένου να εξασφαλίσει το εισιτήριό της για τη Γ' Εθνική. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:


15/5 ΕΠΣ Χίου-Ρόδος
18/5 Ρόδος-ΕΠΣ Λέσβου
22/5 ΕΠΣ Κυκλάδων-Ρόδος
25/5 Ρόδος-ΕΠΣ Χίου
29/5  ΕΠΣ Λέσβου-Ρόδος
5/6 Ρόδος-ΕΠΣ Κυκλάδων
 Στη Χίο, λοιπόν, θα ξεκινήσουν τα ελάφια την προσπάθειά τους, όπου όλα δείχνουν πως θα βρεθούν αντιμέτωπα με τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων. Ο Ε.Φ.Κ. Ποσειδών φαίνεται να έχει κλειδώσει το θέμα τίτλος, καθώς με 4 αγωνιστικές να απομένουν στην Α΄ Κατηγορία Χίου έχει συγκεντρώσει 54 βαθμούς, με 17 νίκες, 3 ισοπαλίες και καμιά ήττα μέχρι στιγμής. Στο πρωτάθλημα της Λέσβου, ο Αίγειρος Μιστεγνών βρίσκεται στην πρώτη θέση με 71 βαθμούς σε 26 αγώνες, έχοντας 23 νίκες, 2 νίκες και 1 ήττα. Τέλος, στις Κυκλάδες, όπου έχει ξεκινήσει η διαδικασία των play off, ο Α.Ο. Πανθηραϊκός έχει σημαντικό προβάδισμα και λογικά θα βρίσκεται στα μπαράζ του Μάη. 
Μόνο εύκολη δεν θα είναι, όπως φαίνεται, η αποστολή που έχουν μπροστά τους ο Σάββας Ορφανίδης και οι παίχτες του. Μια αποστολή που πρέπει να φέρουν πάση θυσία εις πέρας, εάν θέλουν να θεωρείται επιτυχημένη η φετινή χρονιά. Γιατί ναι μεν μπορεί να έφτασαν φαινομενικά άνετα στην κατάκτηση του τίτλου, όμως με βάση την ιστορία της Ρόδου κάτι τέτοιο ήταν επιβεβλημένο. Όπως έχουμε επισημάνει, στόχος της Ρόδου είναι να επιστρέψει και να πρωταγωνιστήσει ξανά στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες και όλοι στο πράσινο στρατόπεδο έχουν στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση. Στην εξίσωση αυτήν είναι απαραίτητη η δυναμική παρουσία και η συμπαράσταση του κόσμου των ελαφιών. Ήδη οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει σε πυρετώδεις ρυθμούς και η ατμόσφαιρα που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν οι φίλαθλοι της Ρόδου στους δύσκολους αλλά και πολύ κρίσιμους αγώνες μπαράζ που θα ακολουθήσουν αναμένεται να είναι εντυπωσιακή. Ας δείξουμε λοιπόν ότι είμαστε δίπλα στην ομάδα που μας χάρισε τόσες χαρές και ας στηρίξουμε έμπρακτα την προσπάθειά της. Το ταξίδι μόλις ξεκινά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου