13 Απρ 2016

Πολυβόλο Παυλίδης!

 Εύκολο έργο είχαν τα ελάφια στο παιχνίδι κόντρα στην Α.Ε. Λέρου που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού, στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής της Ά Κατηγορίας. Η πρωταθλήτρια Ρόδος νίκησε με 5-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παυλίδη που πέτυχε όλα τα τέρματα της ομάδας του.
 Το ματς δεν χρήζει κάποιας ιδιαίτερης κριτικής, μιας και η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Η ομάδα του γειτονικού νησιού ταξίδεψε με 11 μόλις παίχτες στην αποστολή της και επί της ουσίας δε θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι θετικό από το παιχνίδι. Η Ρόδος από την άλλη παρατάχθηκε με όλα της τα όπλα, σε ένα παιχνίδι που είχε για τους πράσινους προπονητικό περισσότερο χαρακτήρα, καθώς η προετοιμασία ενόψει των αγώνων μπαράζ που έρχονται σε έναν περίπου μήνα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Από πολύ νωρίς, λοιπόν, η Ρόδος άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Παυλίδη, έπειτα από ανατροπή του Αρχοντούλη. Μέχρι το ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τριπλασιάσει τα τέρματά τους με δράστη και πάλι τον Παυλίδη. Στην επανάληψη τα ελάφια κατέβασαν αισθητά ταχύτητα, θέλοντας να σεβαστούν και τις ελλείψεις του αντιπάλου. Παρόλα αυτά, πέτυχαν ακόμα δυο γκολ με τον Παυλίδη να φτάνει τα 40 στο φετινό πρωτάθλημα. Έτσι το τελικό σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε στο 5-0 με τον τεχνικό των πρωταθλητών, Σάββα Ορφανίδη, να είναι σε θέση να εξάγει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια. Το επόμενο παιχνίδι για την Ρόδο θα είναι στα Μαριτσά, κόντρα στον τοπικό Ηρακλή, το προσεχές Σάββατο (16/4) και ώρα 19:30.

Τα γκολ:

2΄: Ο Αρχοντούλης ανατρέπεται στη μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Παυλίδης που δεν έχει πρόβλημα κάνει το 1-0 από την άσπρη βούλα.
20΄: Σέντρα του Ιμεραλιλάι, αποδέκτης ο Παυλίδης που από κοντά γράφει το 2-0.
35΄: Άψογη συνεργασία από τους Δελαπόρτα και Παυλίδη, ο τελευταίος κάνει το πλασέ για το 3-0.
55΄: Ο Δελαπόρτας και πάλι βρίσκει όμορφα τον Παυλίδη, που στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, για το 4-0.
80΄: Ακόμα ένα τέρμα από τον Παυλίδη, ο οποίος διαμορφώνει το 5-0.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΡΟΔΟΣ(Σάββας Ορφανίδης): Ράτζα(46΄ Γιαννούλης), Ιμεραλιλάι, Καμπούρης, Καλημέρης(46΄ Μπιγκό), Θεοδοσίου, Νικήτας, Αρχοντούλης, Δελαπόρτας, Αξιώτης(46΄Κουρέτας), Ευγενικός, Παυλίδης.

Α.Ε ΛΕΡΟΥ(Μιχάλης Τσάτσος): Ταχιράι, Αλεξόπουλος, Πιτσικόλης, Βασιλείου, Λιοπίρης, Τσάτσος, Βλάχος, Πέρος, Σούλος, Μεραμπελιώτης, Μαρκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου