2 Ιουν 2016

Κάλεσμα για τη φιέστα

Η διοίκηση της Ρόδου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση ενόψει του τελευταίου αγώνα των μπαράζ κόντρα στον Πανθηραϊκό:
 «Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΣ Ρόδος το Σάββατο γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΔ αλλά και την άνοδό της στην Γ εθνική κατηγορία.
Το Σάββατο στις 7και 30 μ.μ. η Ρόδος αγωνίζεται με τον Πανθηραικό στο τελευταίο της παιχνίδι στην διαδικασία των αγώνων μπαράζ. Κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και στο τελείωμα του θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις και απονομές. Καλούνται οι φίλαθλοι όλου του νησιού να δώσουν βροντερό παρών και να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές στην τελευταία τους εμφάνιση μπροστά στους φιλάθλους τους για φέτος.
Η έναρξη των εκδηλώσεων ορίστηκε για τις 7και 15μ.μ όπου και θα μπουν τα τμήματα υποδομής στο γήπεδο. Στο ημίχρονο έχουμε εκπλήξεις και στο τέλος του αγώνα θα δοθεί το κύπελλο του πρωταθλητή αλλά και της ανόδου . Ακόμα θα υπάρξουν και πυροτεχνήματα αλλά και άλλα ενδιαφέροντα που θα συμβούν εκεί. Η Ρόδος θέλει όλο τον κόσμο όχι μόνο τους οπαδούς της αλλά και τους φιλάθλους του υπόλοιπου νησιού να βρεθούν στο δημοτικό στάδιο και όλοι μαζί να φωνάξουν ΦΟΡΤΣΑ ΡΟΔΟΣ ΟΛΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου