19 Αυγ 2016

Ελάφι ο Ανδρίκος!


Ο Ανδρίκος με την φανέλα της νέας του ομάδας.
 Σε μια πολύ καλή μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Ρόδος που ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου οπισθοφύλακα Στέλιου Ανδρίκου. Ο Ανδρίκος με ένα πλούσιο βιογραφικό και συμμετοχές σε Β΄και Γ΄Εθνική αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τις προσπάθειες των ελαφιών. Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης διοίκησης:
 "Ο ΑΣ Ρόδος ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέλιου Ανδρίκου. Αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Έχει γεννηθεί στις 18 Ιουνίου του 1990. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Πανελευσινιακός. Έχει αγωνιστεί επίσης στις ομάδες Κηφισιά, Θρασύβουλο και Ολυμπιακό Βόλου. Η διοίκηση του εύχεται να είναι υγιείς και μαζί να γίνει ο στόχος μας πραγματικότητα."
 Ο Ανδρίκος έχει ήδη ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Παράλληλα στις προπονήσεις των ελαφιών συμμετέχουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές Νίκος και Πέτρος Δημητριάδης, καθώς και ο Παναγιώτης Βολονάκης οι οποίοι αναμένεται να υπογράψουν τις προσεχείς ώρες, προκειμένου να ανήκουν και τυπικά στο ρόστερ των ελαφιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου