8 Ιαν 2017

Με το αριστερό στο Περιστέρι

 Δεν μπήκε με το «δεξί» το νέο έτος για την ομάδα της Ρόδου καθώς γνώρισε την εκτός έδρα ήττα με 1-0 με αντίπαλο τον Άγιο Ιερόθεο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Τα «ελάφια» δεν παρουσίασαν καλό πρόσωπο και τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού είχαν παθητικό ρόλο παίζοντας περισσότερο στις κόντρα επιθέσεις.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας. Μάλιστα ευτύχησαν να πετύχουν αρκετά νωρίς το γκολ που εν τέλει τους χάρισε τη νίκη. Στο 8΄ ο Θανόπουλος με σουτ εκτός περιοχής θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους η ομάδα μας έπαιζε με αντεπιθέσεις χωρίς ωστόσο σε κάποια από αυτές να έρθει και το γκολ.
Στην επανάληψη δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή. Από την άλλη η Ρόδος όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε ρυθμό προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση. Δυστυχώς μέχρι το τέλος δεν διαφοροποιήθηκε κάτι, με τους παίκτες του Άγιου Ιερόθεου να πανηγυρίζουν ακόμα ένα τρίποντο.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαποστόλου (Εύβοιας) με βοηθούς τους κ. Δέλχα (Εύβοιας) και Σγουράκη (Πειραιά).


Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κυρίτσης, Πολίτης, Μιχαλόπουλος (71΄ Μανδύλης), Κωστούλας, Μπιρμπίλης, Γούλας, Μιζάνος (58΄ Πανούσης), Καραμέρης, Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος (79΄ Κουτσούλας)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πάππος, Τζημογιάννης, Καντιμοίρης, Ανδρίκος, Νικήτας (69΄ Βολονάκης), Κουρούπης, Χατζηλιόντας (80΄ Στάτης), Τζιβίλογλου, Κωνσταντίνου, Ιμεραλιλάι (74΄ Γανωτάκης), Στεφανίδης


Πηγή: news12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου