11 Ιαν 2017

Αποκλείστηκαν τα πιτσιρίκια της Ρόδου

 Εκτός συνέχειας του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας έμεινε η Ρόδος η οποία ηττήθηκε σήμερα στην Κρήτη από τον Ατσαλένιο με 2 – 0. Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη «κατέβηκε» με αρκετές αλλαγές στη βασική της σύνθεση και πήγε καλύτερα στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, χωρίς πάντως να μπορέσει να σκοράρει. Ο ΠΟΑ άνοιξε το σκορ στο 18’ με ωραία πλασέ του Σακλαμάκη (1 – 0). Οι γηπεδούχοι που είχαν τον έλεγχο σε όλο το πρώτο ημίχρονο, έχασαν ευκαιρία στο 34’ με τον Μπουτσάκη να εκτελεί το φάουλ και τον Κουμέντο να πέφτει σωστά στη γωνιά του και να αποκρούει τη μπάλα. Ο νεαρός γκολκίπερ των «ελαφιών» λειτούργησε πολύ σωστά και στο 49’ όταν απόκρουσε πέναλτι του Μπουτσάκη. Στο 53’ ο Γενιτσαρίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο και να φύγει άουτ και στο 73’ η Ρόδος έχασε τη μεγαλύτερη της ευκαιρία όταν ο Βολωνάκης από θέση τετ α τετ έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε ελαφρώς πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Το τελικό 2 – 0 διαμόρφωσε στο 81’ ο Χαρίτος με ένα ωραίο και δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κασσελάκης (Καντανολέων, Τσιλίκας) από τον Σύνδεσμο των Χανίων.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΑ: Mαταλλιωτάκης, Καρβελάς (22΄Βρετός), Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Αραβιάκης (79΄Λυδάκης), Γενιτσαρίδης, Ξυλούρης, Αμπντουραχμάνι, Γιαννόπουλος, Σακλαμάκης, Μπουτσάκης (65΄Σταθόγλου)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Ιμεραλιλάϊ, Καμπούρης, Στάθης, Κατσαμάκης, Τζιβίλογλου, Βολωνάκης, Καρυοφύλλης (75΄Τρέχας), Πατσιλής (83΄Ράφτης), Δημητριάδης, Γανωτάκης


Πηγή: news12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου