21 Ιαν 2017

Μια ωραία γιορτή!

Ευχές και μία καλή, δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες χρονιά, αντάλλαξαν χθες το βράδυ τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ρόδου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Ροδινιού για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των «ελαφιών».
Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο πρόεδρος του συλλόγου Αυγουστίνος Γιακάι χαρακτήρισε το 2017 ως τη χρονιά που θα τεθούν οι βάσεις προκειμένου να καταφέρει η ομάδα να διεκδικήσει, την επόμενη αγωνιστική περίοδο, την άνοδο στη Β’ Εθνική, ανοίγοντας στη συνέχεια, βήμα βήμα και με προσεκτικές κινήσεις, το δρόμο προς την Super League.
Ταυτόχρονα, υπογράμμισε την προσήλωση της διοίκησης στις ακαδημίες, καλώντας ταυτόχρονα τους τοπικούς φορείς να στηρίξουν την προσπάθεια δημιουργίας αθλητικού κέντρου.
 Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Κόκκινο, τον περιφερειακό σύμβουλο και πρώην πρόεδρο της Ρόδου Κάλλιστο Διακογεωργίου (μετέφερε το χαιρετισμό του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου), τον περιφερειακό σύμβουλο Χρήστο Μπάρδο, τον πρώην βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη, τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ Γιάννη Κούρτη (μετέφερε το χαιρετισμό του δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου), τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Σέργιου Αϊβάζη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Ρόδου Μιλτιάδη Παγκά και τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη.
 Με πλακέτα τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο σύλλογο ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρώην πρόεδρος της Ρόδου Μάκης Ντουρουτλής (απουσίαζε λόγω πένθους), οι επιχειρηματίες Γιάννης Παπαβασιλείου και Βασίλης Κουγιός (δια εκπροσώπων τους), ο πρόεδρος των βετεράνων Ρόδου-Διαγόρα Μιχάλης Δράκος, οι προπονητές των ακαδημιών Περικλής Λαζαρίδης και Αντώνης Οικονόμου, οι χορηγοί των ακαδημιών Κωνσταντίνος Μινέττος, Άλκης Σβυριάδης και Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο ορθοπεδικός Νικόλας Άντερσεν, ο σύνδεσμος φιλάθλων της Κακιάς Σκάλας, καθώς και ο αριστούχος μαθητής και ποδοσφαιριστής Χριστόφορος Γανωτάκης. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο καρδιολόγος και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παύλος Μπακίρης, ο γ.γ. του Εργατικού Κέντρου Νίκος Τριπολίτης και αρκετοί ακόμα.
 Τις πρωτοχρονιάτικες πίτες της Ρόδου, των ακαδημιών της και της Κακιάς Σκάλας ευλόγησε ο πατήρ Διονύσιος.

Πηγή: Η ΡΟΔΙΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου