12 Φεβ 2017

Ήττα με κατεβασμένα χέρια


Τη μεγάλη ευκαιρία να αναρριχηθεί ακόμη πιο ψηλά στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής έχασε η Ρόδος. Για μία ακόμη φορά τα «ελάφια» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τον παράγοντα έδρα και ηττήθηκαν από την καλύτερη Προοδευτική με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Αυτή ήταν η Τρίτη συνεχόμενη «γκέλα» για τους «πράσινους» στο δημοτικό στάδιο, αφού προήλθε η ήττα από τον Εργοτέλη με 3-0 και η ισοπαλία 0-0 με τον Πανθηραϊκό. Είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία εντός έδρας νίκη των «πρασίνων» σημειώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2016 κόντρα στον Εθνικό Πειραιά με 2-0. Το α’ ημίχρονο σήμερα στο δημοτικό στάδιο ήταν μοιρασμένο, με την ομάδα του Κορυδαλλού να ανεβάζει στροφές μετά το ημίωρο, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες. Αρχικά η Ρόδος απείλησε στο 35’ με το φάουλ του Χατζηλιόντα που πέρασε άουτ, ενώ στο 42’ η κεφαλιά του Μπελέρη δεν ήταν καλή. Στην εκπνοή του ημιχρόνου και μετά από σύγχυση στην άμυνα της Ρόδου, δεν βρέθηκε κάποιος παίκτης των φιλοξενούμενων για να σκοράρει. 
Στο β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 70’ το δυνατό σουτ του Πέπα από το ύψος της μεγάλης περιοχής τράνταξε το δοκάρι του Πάππου, ενώ στο 75’ η Προοδευτική το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Σε εκτέλεση φάουλ του Καλαϊτζίδη ο Μπελέρης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 81’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλη καλή ευκαιρία με σουτ του Λέκα, ενώ στο 83’ το σουτ του Τζιβίλογλου κατέληξε στην αγκαλιά του Μπαντικού. Το 0-1 παρέμεινε με τη Ρόδο να μην δίνει αξία ουσιαστικά στο «διπλό» επί της Θύελλας Ραφήνας, ενώ η Προοδευτική συνεχίζει την ανοδική της πορεία.


ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Πάππος, Ιμεραλιλάι, Τζημογιάννης, Καντιμοίρης, Καμπούρης, Κασαπάκης (78’ Ευγενικός), Τζιβίλογλου. Χατζηλιόντας, Ολιβέιρα, Στεφανίδης, Τορεζάνι (85’ Βολονάκης)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Τσαραούσης (51’ Ζελέκος), Καλαϊτζίδης, Ζηζήλας, Πατζατζόγλου, Καρανικόγλου, Ντάλας, Μπελέρης, Κανελόπουλος (63’ Πέπας), Λέκας, Ατματσίδης (85’ Ξυγκάκης)


Πηγή: http://www.12sports.gr/News_Teams.php?team=125&N_ID=60775

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου