25 Φεβ 2017

Με άδεια χέρια...

 Με άδεια χέρια επιστρέφει η Ρόδος από το Ζηρίνειο Στάδιο, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Κηφισιά. Για άλλη μια φορά, οι στατικές φάσεις ήταν αυτές που πλήγωσαν την ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν σε θέση οδηγού, λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Σκόρερ ήταν ο Μεταλλινός, ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, νικώντας τον Κουμέντο. Με την ψυχολογία από νωρίς στα... τάρταρα, τα ελάφια δυσκολεύονταν να κάνουν παιχνίδι. Αντιθέτως η Κηφισιά συνέχισε να απειλεί φτάνοντας συχνά κοντά στο γκολ. Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε στο 50ο λεπτό, αυτή τη φορά από τον Τεγούση, αφού προηγήθηκε λάθος στην άμυνα των πρασίνων. Η Ρόδος προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Γουμάγια και έτσι μοιραία επήλθε η ήττα. Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να πάρει άλλες διαστάσεις, αν δεν επέβαινε σωτήρια ο Κουμέντος στη διπλή προσπάθεια του Ρέντζη. Τα ελάφια έμειναν για ακόμα μια αγωνιστική μακριά από το καλό τους πρόσωπο, και πλέον τα περιθώρια στενεύουν ολοένα και περισσότερο. Ακολουθεί το εξαιρετικά κρίσιμο και εξίσου δύσκολο παιχνίδι στην Κρήτη, κόντρα στον ΠΟ Ατσαλένιου, όπου η ομάδα μας καλείται να βγάλει κάποια αντίδραση, ψάχνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Μουσταφίδης, Σάμιος (86′ Σπηλιωτάκης), Ρεντζής, Σουλελές (76′ Ταμπάκης), Φαρινόλα (80′ Κυριαζής).

ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Κουμέντος, Ιμεριλαλάι, Κουρούπης, Τζιμογιάννης, Καντιμοίρης, Κωνσταντίνου, Στάτης (55′ Μοσχάκης), Χατζηλιόντας, Τορεζάνι (70′ Πιτταράς), Λούκας (45′ λ.τρ. Ευγενικός), Στεφανίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου