5 Μαρ 2017

Βαθμός από...χρυσάφι!



Σημαντικό βαθμό που μπορεί να αποδειχτεί απόλυτα καθοριστικός, κατάφερε να αποσπάσει η Ρόδος κόντρα στον ΠΟ Ατσαλένιου, στην Κρήτη, καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στο στείρο 0-0.Σε ένα ματς με μεγάλη ένταση,δυνατές μονομαχίες, πολλές κάρτες και δύο αποβολές, το πάθος ήταν αυτό που κυριάρχησε με αποτέλεσμα το θέαμα και η ποιότητα να περάσουν σε δεύτερη μοίρα.
 Η Ρόδος μπήκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, και πέτυχε να περιορίσει την δραστηριότητα των γηπεδούχων αναγκάζοντάς τους να υποπέσουν σε αρκετά λάθη. Η πρώτη φάση για τα ελάφια σημειώθηκε στο 10΄ όταν ο Ιμεραλιλάι εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Καντιμοίρη να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ. Η Ρόδος συνέχισε να πιέζει ψηλά, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί πιθανό λάθος των Κρητικών. Σταδιακά, ο Ατσαλένιος άρχισε να παίρνει μέτρα και να απειλεί, δεν πέτυχε τίποτα σημαντικό όμως, καθώς στο 37΄ έμεινε με 10 παίχτες. Η Ρόδος έχοντας πλέον το αριθμητικό πλεονέκτημα προσπάθησε να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Αντίθετα, ο Ατσαλένιος έφτασε κοντά στο γκολ τρία λεπτά αργότερα, όμως ο Πάππος με εντυπωσιακή επέμβαση είπε "όχι" στο ωραίο σουτ του Τριανταφύλλου. Αυτή ήταν και η τελευταία ουσιαστική φάση ενός πρώτου μέρους που δεν είχε να προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις.
 Με την επανάληψη η Ρόδος έδειξε και πάλι διάθεση να παίξει και να απειλήσει, ωστόσο αυτό δεν κράτησε για πολύ. Κι αυτό γιατί μόλις στο 55΄ τα ελάφια υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν με 10 παίχτες, με την αριθμητική ισορροπία να αποκαθίσταται. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, ο ρυθμός έπεσε ραγδαία και οι φάσεις σημειώνονταν με το σταγονόμετρο. Είναι χαρακτηριστικό πως η επόμενη σημαντική στιγμή καταγράφηκε στο 70΄ όταν ο Πάππος έδιωξε σε κόρνερ ένα ακόμα σουτ των Κρητικών. Γενικά οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεσή τους στο τελευταίο δεκάλεπτο, ωστόσο τόσο η αμυντική λειτουργία όσο και ο κίπερ της Ρόδου κράτησαν ανέπαφη την εστία των φιλοξενούμενων. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δυο ομάδες κολλημένες στο μηδέν, σε ένα ματς το οποίο δεν είχε τις έντονες στιγμές και σίγουρα θα ξεχαστεί γρήγορα.
 Η επόμενη αγωνιστική βρίσκει τα ελάφια αντιμέτωπα με την Τριγλία Ραφήνας, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Ένα ματς το οποίο είναι άμεσα συνυφασμένο με το "πρέπει", και μπορεί να χαρακτηριστεί ως τελικός. Το μυαλό όλων λοιπόν, έχει ήδη στραφεί σε αυτή την πολύ σημαντική αναμέτρηση, η οποία εν πολλοίς μπορεί να κρίνει την έκβαση της φετινής χρονιάς.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:


ΠΟ Ατσαλένιου(Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Σταθόγλου, Πρωτογεράκης, Πετράς (73’ Φραγκιαδάκης), Αμπντουραχμάνι, Μπουτσάκης (73’ Χατζηανδρέου), Τριανταφύλλου (88’ Σακλαμάκης).
Ρόδος(Δημήτρης Τερεζόπουλος): Πάππος, Καμπούρης, Καντιμοίρης, Κωνσταντίνου, Κασαπάκης (76’ Δημητριάδης), Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Ιμεραλιλάι, Τορεσάνι (83’ Αμανατίδης), Ευγενικός (58’ Κουρούπης), Στεφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου