11 Μαρ 2017

Σε θέση μάχης Ελάφια και κόσμος!

 Μπαίνοντας αισίως στην 22η στροφή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, η Ρόδος καλείται να αντιμετωπίσει την σκληροτράχηλη Τριγλία Ραφήνας, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Το σημαντικό αυτό παιχνίδι, που θα διεξαχθεί αύριο (12/3) και ώρα 13:00, αναμένεται -χωρίς υπερβολή, να κρίνει τις τύχες της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά. Στο πράσινο στρατόπεδο άπαντες γνωρίζουν την κρισιμότητα του αυριανού ματς, με τα ελάφια να δηλώνουν ετοιμοπόλεμα, για μια μεγάλη νίκη που θα διώξει το άγχος και τα όποια σύννεφα πλανώνται πάνω από την ομάδα.
 Ασφαλώς, ο βαθμός δυσκολίας είναι και πάλι μεγάλος, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι. Η Τριγλία έρχεται στο νησί μας με ανεβασμένη ψυχολογία, έπειτα από την επικράτησή της κόντρα στην Προοδευτική, ενώ έχουσα τους ίδιος στόχους με τη Ρόδο, θα διεκδικήσει τους 3 βαθμούς προκειμένου να απομακρυνθεί για τα καλά από τις επικίνδυνες θέσεις. Πέρα από αυτό, στο απουσιολόγιο του Δημήτρη Τερεζόπουλου αναγράφονται τρία ονόματα, αυτά των Μοσχάκη, Καμπούρη και Πάππου, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τους άλλους δύο να είναι τιμωρημένοι. Στον αντίποδα, μετά από καιρό επιστρέφει ο Ανδρίκος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θέτει εαυτόν στις υπηρεσίες του τεχνικού των ελαφιών, ενώ ακόμα αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ολιβέιρα.
 Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο παράγοντας "έδρα", αλλά και ο κόσμος αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο αυριανό κομβικό ματς, καθώς δίνουν ισχυρό αβαντάζ στην ομάδα μας. Για το λόγο αυτό, η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τους οπαδούς της Ρόδου, αλλά και τους φίλους του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου να πράξουν το... αυτονόητο. Να βρεθούν στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου και να στηρίξουν με κάθε μέσο την προσπάθεια των ελαφιών στο δρόμο προς τη νίκη. Στην πιο σημαντική -μέχρι την επόμενη- αναμέτρηση των πρασίνων, η υποστήριξη και η παρουσία όλων στο γήπεδο κρίνεται επιβεβλημένη. Αύριο λοιπόν, στη 1:00 μ.μ οι "προβολείς" πέφτουν πάνω στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Εκεί όπου τα ελάφια μας, σε συστράτευση με τον κόσμο τους θα δώσουν μια σκληρή μάχη με θέα το τρίποντο της νίκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου