1 Απρ 2017

Έτοιμα τα ελάφια για το ντέρμπι!

 Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Γ΄Εθνικής, με τη Ρόδο να υποδέχεται αύριο (2/4, 16:00) τον Ιάλυσο, στο τοπικό ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής. Ένα παιχνίδι που πέρα από τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του λόγω της διεκδίκησης της τοπικής κυριαρχίας, είναι σημαντικό και από βαθμολογικής άποψης μιας και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, και θα αναζητήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να εδραιωθούν στον βαθμολογικό πίνακα.
 Στα αγωνιστικά πλάνα του Δημήτρη Τερεζόπουλου υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί, καθώς Ανδρίκος και Ευγενικός δεν κατάφεραν να ενταχθούν στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, και έτσι δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού. Από την άλλη πλευρά, σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκαν οι Αμανατίδης, Τορεζάνι, Λούκας και Πιτταράς, με τα χαμόγελα ωστόσο να είναι συγκρατημένα, αφού η συμμετοχή όλων, αλλά και αυτή του Σταμάτη Καντιμοίρη, θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Παρά τον πονοκέφαλο που δημιουργούν τα προβλήματα αυτά, άπαντες στην ομάδα δηλώνουν αποφασισμένοι και σίγουροι για το θετικό αποτέλεσμα, που φυσικά δεν είναι άλλο από τη νίκη.
 Στην προσπάθειά τους για το καλύτερο δυνατό, τα ελάφια χρειάζονται ασφαλώς την παρουσία και την συμπαράσταση του κόσμου τους. Άλλωστε είναι ακόμα νωπές οι μνήμες των όσων συνέβησαν στο γήπεδο της Νεάπολης πριν δυο εβδομάδες, και ο αυριανός αγώνας είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φιλάθλους της Ρόδου να αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη τους και την στήριξη προς την ομάδα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου