22 Απρ 2017

Έτοιμα τα ελάφια για Ηλυσιακό

 Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, μετά από καιρό, για τα ελάφια μας, που μετά το ρεπό τους και την διακοπή για το Πάσχα, ρίχνονται ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Αντίπαλός τους για την 26η αγωνιστική είναι ο Ηλυσιακός, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν αύριο (23/4, 16:30), στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. 
 Ο Ηλυσιακός πρόκειται για μια σκληροτράχηλη ομάδα, η δεινή βαθμολογική θέση της οποίας την καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνη. Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στην προτελευταία θέση, και έχουν συλλέξει 17 βαθμούς με απολογισμό 3 νίκες (η μία εκ των οποίων ήταν κόντρα στη Ρόδο), 8 ισοπαλίες και 12 ήττες. Το έργο, λοιπόν, των πρασίνων μόνο εύκολο δεν αναμένεται, παρόλο που το άγχος θα βαραίνει τα πόδια των φιλοξενούμενων. Το κίνητρο ασφαλώς υπάρχει για την ομάδα του Τερεζόπουλου, καθώς με νίκη εξασφαλίζεται και μαθηματικά η παραμονή στην κατηγορία, ενώ, παράλληλα, τα ελάφια θα έχουν την ευκαιρία να αναρριχηθούν ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.
 Στα αγωνιστικά, τα προβλήματα δε λείπουν από το στρατόπεδο των πρασίνων, όπως δε λείπουν και τα χαμόγελα. Ο έμπειρος τεχνικός είδε τους Αμανατίδη, Τζιβίλογλου και Ολιβέιρα να βγάζουν όλο το προπονητικό πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεσή του ενόψει του ματς. Στον αντίποδα, οι απουσίες ακούνε στα ονόματα του Καντιμοίρη και του Ευγενικού, οι οποίοι δεν κατάφεραν να μπουν σε φουλ ρυθμούς, αλλά και σε αυτό του Κουρούπη, που έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του.
 Τα ελάφια θα περιμένουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους, στο προτελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν. Άγχος δεν υπάρχει, και κόντρα στην ομάδα της συνοικίας του Ζωγράφου, η Ρόδος θα προσπαθήσει να προσθέσει ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό της, προκειμένου να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά την φόρμα της και την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου