30 Απρ 2017

Κρατάει την αντίδραση

 Με άδειες αποσκευές επιστρέφει από ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι η Ρόδος, καθώς δεν μπόρεσε να υπερβεί το εμπόδιο της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, και γνώρισε την ήττα με 3-2 στα Χανιά. Πιτταράς και Τζιμογιάννης οι σκόρερ της Ρόδου, πλήγμα ενόψει Εθνικού η αποβολή του Τζιβίλογλου στις καθυστερήσεις του ματς.
 Από τη μια πλευρά το ΙΝΚΑ έπαιζε τις όποιες πιθανότητες έχει για παραμονή. Από την άλλη, η Ρόδος ταξίδευε στην Κρήτη πρακτικά αδιάφορη, έχοντας μια διαφορά της τάξης των 9 βαθμών, χωρίς ωστόσο να έχει εξασφαλίσει τίποτα. Με τα δεδομένα αυτά, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν την διάθεση να απειλήσουν. Ωστόσο, βρήκαν απέναντί τους έναν πολύ καλό Πάππο, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις είπε "όχι" στις προσπάθειες των Χανιωτών. Τελικά, το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους, με το κοντινό πλασέ του Περδικάκη.
 Τα πράγματα δεν άλλαξαν αισθητά με την έναρξη της επανάληψης, με την Ρόδο να μην μπορεί να βγάλει κάποια αντίδραση. Αυτό εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, και με δυο γκολ στα πρώτα 20 λεπτά πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη. Κάπου εκεί η Ρόδος έδειξε να ξυπνάει, και πέτυχε την μείωση του σκορ με ωραίο σουτ Πιτταρά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν και συνέχισαν να παράγουν ευκαιρίες, χωρίς όμως να αξιοποιήσουν κάποια εξ αυτών. Και ενώ βρίσκονταν κοντά στην επίτευξη ενός τέταρτου γκολ, ο Τζιμογιάννης πιάνοντας ένα καλοζυγισμένο σουτ έκανε το 3-2 για τη Ρόδο, αναπτερώνοντας τις όποιες ελπίδες των ελαφιών. Στα ελάχιστα λεπτά που απέμεναν, η Ρόδος προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως η κόκκινη του Τζιβίλογλου έβαλε... ταφόπλακα στα όνειρα των πρασίνων για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
  Πλέον, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Ρόδου, τα πράγματα περιπλέκονται σε μεγάλο βαθμό. Με τους βαθμούς ανάμεσα στα ελάφια και στην τελευταία θέση να ροκανίζονται στους 6, και με μόλις τρεις αγωνιστικές να απομένουν (Άγιος Ιερόθεος εντός, Εθνικός και Πανθηραϊκός εκτός), η Ρόδος οφείλει να ψάξει ένα τουλάχιστον μεγάλο αποτέλεσμα. Και παρόλο που υπάρχει η σιγουριά πως η ομάδα δεν θα κινδυνεύσει, εντούτοις η νέα εξόρμηση των πρασίνων στο Μοσχάτο αυτή τη φορά κόντρα στον Εθνικό, συνοδεύεται με το "πρέπει". Ιδίως αν αναλογιστεί κανείς τον ρυθμό με τον οποίο νικάνε πλέον οι ουραγοί του ομίλου...

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ(Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Παληγεώργος, Δημήτρης, Ντεντάκης, Καρβουνιάρης, Ζντράβκοβιτς(69΄ Κυτράκης), Σουμπασάκης, Αρσενίεβιτς, Τσίτας(88΄ Σταθινάκης), Περδικάκης(53΄ Βεστάκης)

ΡΟΔΟΣ(Δημήτρης Τερεζόπουλος): Πάππος, Δημητριάδης(86΄ Βολονάκης), Κωνσταντίνου, Χατζηλιόντας(79΄ Τζιμογιάννης), Κασαπάκης, Ανδρίκος, Ιμεραλιλάι, Τζιβίλογλου, Στεφανίδης, Μοσχάκης, Πιτταράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου