22 Μαΐ 2017

Ισοπαλία στο φινάλε

 Παρόλο που η Ρόδος είχε και πάλι αρκετά προβλήματα, αφού ταξίδεψε με μόλις 13 παίχτες στη Σαντορίνη, απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας από τον Πανθηραϊκό. Μπορούσαν τη νίκη τα ελάφια, αφού προηγούνταν στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, με πολύ ωραίο γκολ του Δημητριάδη, ο οποίος με σουτ από μακριά νίκησε το Μπαμπανιώτη. Η Ρόδος προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα, όμως δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης δέκα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, από τον Γιόνδη. Με την ισοπαλία αυτή, η Ρόδος έφτασε τους 31 βαθμούς, και τερμάτισε στη 10η θέση του Πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Μπαμπανιώτης, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης (83’ Μενδρινός), Λούκας, Αγοραστός, Μπακάλης, Σαββίδης, Γεωργιάδης (80’ Νομικός), Λαζαρίδης, Ζώνας (71’ Περιάλης), Γιόνδης.

ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Ράτζα, Ιμεραλιλάι, Καμπούρης, Τζιμογιάννης, Τζιβίλογλου, Κωνσταντίνου, Χατζηλιόντας, Κασαπάκης, Κουρούπης, Δημητριάδης (90’ Ανδρίκος), Στεφανίδης.



Ευχαριστήρια ανακοίνωση:
''To διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Ρόδος θέλει να ευχαριστήσει για τη φιλοξενία το φίλο σωματείο του Πανθηραϊκού και να του ευχηθεί καλό καλοκαίρι και καλή επιτυχία στην επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου