19 Σεπ 2017

Και φέτος μέλος του ΟΠΑΠ οι ακαδημίες της Ρόδου!

Με ανακοίνωσή της, η Ρόδος δηλώνει πως και για τη φετινή χρονιά οι Ακαδημίες της ομάδας θα αποτελέσουν μέλος των ακαδημιών του ΟΠΑΠ, δείγμα του υψηλού επιπέδου και της δουλειάς που γίνεται, γνωστοποιώντας παράλληλα τα προνόμια που θα απολαμβάνουν οι νεαροί αθλητές, καθώς επίσης και την χορηγία του προέδρου της ομάδας κ. Αυγουστίνου Γιακάι ώστε τα Ελαφάκια μας να προμηθευτούν δωρεάν τον ποδοσφαιρικό τους εξοπλισμό. 
Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Ο  Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει πως τα τμήματα υποδομών του παραμένουν, για άλλη μία χρονιά, μέλος των αθλητικών ακαδημιών του ΟΠΑΠ, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο οργάνωσης των αναπτυξιακών τμημάτων του και την άριστη δουλειά των προπονητών του.  
 Στο πλαίσιο της παραπάνω συνεργασίας, όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά απολαμβάνουν ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ, μία ώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μία ώρα μετά τις προπονήσεις και τους επίσημους αγώνες τους.
 Επιπλέον, η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος έχει μεριμνήσει για τη διάθεση ΔΩΡΕΑΝ αθλητικού ρουχισμού (ρουχισμός προπόνησης και στολές αγώνων) σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών, μέσω της χορηγίας του προέδρου Αυγουστίνου Γιακάι.
 Υπενθυμίζεται, πως οι εγγραφές στις ακαδημίες του Α.Σ. Ρόδος συνεχίζονται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 12:00 και από τις 17:00 έως τις 19:00, στον υπεύθυνό τους Μιχάλη Γιαννουκά (6946227777), καθώς και στους προπονητές Παναγιώτη Μπεκιάρη (6946403036) και Αντώνη Οικονόμου (6946001131)  
 Ο σύλλογος λειτουργεί τμήματα bambini, pro junior, junior, προπαίδων, παίδων και εφήβων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου