2 Ιαν 2018

Ελάφι ο Νάκας!

 Την πρώτη της μεταγραφή για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πραγματοποίησε πριν από λίγο η Ρόδος, αφού με το Ελάφι στο στήθος θα αγωνίζεται για το υπόλοιπο της χρονιάς ο Στέλιος Νάκας. Πρόκειται για έναν 24χρονο Βολιώτη αριστερό εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί άνετα και ως δεξί εξτρέμ αλλά και ως σέντερ φορ. Ο Νάκας έχει εμπειρία από όλα τα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας μας, καθώς έχει αγωνιστεί και στην Super League με τα χρώματα της Ξάνθης, ενώ έχει παραστάσεις και από το εξωτερικό, αφού έχει παίξει τόσο στην Ιταλία όσο και στην Γερμανία. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του, πριν μετακομίσει στο νησί μας, ήταν ο Γ.Σ. Αλμυρός Βόλου, ομάδα του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, η οποία μάλιστα φιγουράρει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομάδας: 

«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέλιο Νάκα. Ο γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου 1994 επιθετικός έχει παραστάσεις από τη Super League, στην οποία αγωνίστηκε τις περιόδους 2012-2013 και 2013-2014 με τη φανέλα της Ξάνθης, το καλοκαίρι του 2014 μετακινήθηκε στον Ηρακλή Ψαχνών, παίζοντας στη Football League, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 μεταπήδησε στον Άρη Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ακολούθησε το πέρασμά του από τη Νίκη Βόλου και τα Χανιά, ξανά στη Football League και το καλοκαίρι του 2016 η εμπειρία του εξωτερικού, όπου ντύθηκε στα χρώματα της ιταλικής Ροτσέλα και της γερμανικής Μέρσεμπουργκ.
Τελευταίος σταθμός της σταδιοδρομίας του ήταν ο Γ.Σ. Αλμυρός Βόλου, τον οποίο στήριξε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Στέλιο Νάκα και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου