14 Φεβ 2018

"Η Κακιά Σκάλα πρασινίζει και πάλι!"


Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στο επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον Διαγόρα, το προσεχές Σάββατο και ώρα 16:00, εξέδωσε ο Σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών της Ρόδου "Κακιά Σκάλα"

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ρόδος φιλοξενείται το Σάββατο (17/2, 16:00) από τον τυπικά γηπεδούχο συμπολίτη, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας και θέλει μόνο νίκη προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες τής αναλογούν στο όνειρο της επίτευξης της ανόδου. Με τις μέρες να περνάνε και με λιγότερα από τρία 24ωρα να απομένουν, πλέον, για τη σέντρα του ντέρμπι, η αδρεναλίνη βρίσκεται ήδη στα ύψη. Η σημασία του αγώνα είναι ασφαλώς γνωστή σε όλους. Πρόκειται για ένα παιχνίδι σημαντικότατο, αναμφίβολα ένα από τα σημαντικότερα της χρονιάς. Ένα παιχνίδι στο οποίο τα κίνητρα είναι πολύ ισχυρά. Είναι κάτι παραπάνω από ένα ντέρμπι γοήτρου. Είναι το ελ κλάσικο του νησιού. Και κυρίως, είναι μια ευκαιρία της Ρόδου να μπει ξανά δυναμικά στην κούρσα της κατάκτησης της πρώτης θέσης του Ομίλου. Σε αυτή την προσπάθεια τα Ελάφια μας απαγορεύεται να είναι μόνα τους. Καθήκον μας είναι να δώσουμε για άλλη μια φορά βροντερό "παρών" στις εξέδρες του γηπέδου, σπρώχνοντας τους ποδοσφαιριστές μας προς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό, το απόγευμα του Σαββάτου η Κακιά Σκάλα πρασινίζει και πάλι! Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΣ να βρεθεί στο γνωστό μας σημείο, να δώσει φωνή, χρώμα και παλμό στα αγαπημένα μας Σκαλιά. Παράλληλα, ζητάμε από τους παίκτες της Ομάδας μας να μπουν με περίσσιο πάθος στον αγωνιστικό χώρο και να αφήσουν ακόμα και την ψυχή τους στο χορτάρι. Αληθινοί μαχητές για την φανέλα μας, για το Ελάφι στην καρδιά, για το όνομα και την ιστορία της Ρόδου μας. Και να είναι σίγουροι πως εμείς θα είμαστε δίπλα τους από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
Τα ψέματα τελείωσαν! Αυτό το Σάββατο δηλώνουμε έτοιμοι να ζήσουμε ξανά στιγμές του ένδοξου παρελθόντος. Και η συμβολή όλων κρίνεται απαραίτητη. Ραντεβού, λοιπόν, στην δοξασμένη Κακιά Σκάλα! Το πάρτι μας αρχίζει από τις 15:00. Τα υπόλοιπα... στην κερκίδα!

Σ. Φ. Ρόδου "Κακιά Σκάλα"»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου